Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş-Samsunspor VAR kayıtları | İlk yarıdaki penaltı incelemesi▪ VAR: Potansiyel penaltı için inceleme öneriyorum. ▪ Atilla Karaoğlan: Evet ekrandayım. ▪ Atilla Karaoğlan: Tamam sağ koluna teması gördüm. ▪ Atilla Karaoğlan: Başka açı verir misin? Tekme mi yoksa bilerek oynama mı ona bakacağım.▪ Atilla Karaoğlan: Normal hızda oynatalım.▪ Atilla Karaoğlan: Başka açın var mı?▪ VAR: Veriyorum.▪ Atilla Karaoğlan: Normal oynat.▪ Atilla Karaoğlan: Sağ ayağıyla oynuyor, daha sonra sağ eline geliyor.▪ VAR: Karar senin.▪ Atilla Karaoğlan: Erkan abi sekme yok.▪ Atilla Karaoğlan: Sekme olup sağ koluna gelirse penaltı olur.▪ Atilla Karaoğlan: Ama sağ ayağıyla oynadığını görüyorum.▪ Atilla Karaoğlan: Hamleyi yapıyor. Seken top yani sağ ayağıyla oynadığI top eline geliyor.▪ Atilla Karaoğlan: Seken değil bu bir bilerek oynama.▪ Atilla Karaoğlan: Sağ ayağını uzatıp topla oynuyor, daha sonra sağ koluna geliyor.▪ Atilla Karaoğlan: Taçla başlatacağım.▪ VAR: Tamamdır.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..