Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası maçında deplasmanda 2-1 Fenerbahçe'yi mağlup ettikten sonra soyunma odasından paylaştığı fotoğraf ile ilgili Abdülkerim Durmaz Neo Spor'da yorumlarda bulundu.Abdülkerim Durmaz: "Maç sonu Beşiktaş’ın sevinç paylaşımı var. Ben Sergen’i hiç öyle yatarken görmedim hayatım boyunca. Beşiktaş şampiyon olduğunda böyle yatmış mıdır Sergen? Bu şampiyonluk sevinci gibi bir sevinç. Bu ne kadar motive olunduğunu gösterir. Abartılı bir sevinç. Hani bir eleme maçı da değil. Gruptan bir maç oynuyorsun, öbür hafta da Keçiören ile falan oynayacaksın. Burdaki sevinç adamın motivasyonunu gösteriyor. Sadece bir kupa maçı olarak görmüyor. Sergen hocanın böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. Beşiktaş camiasında tartışılan bir hocayken şimdi bu galibiyet onu çok rahatlattı. Bir nefes aldırdı. Sevincini ben garipsemiyorum. Öyle bir motive olursa bir takım ve hoca anca öyle bir sevinç yaşar. Fenerbahçe maçı kazansa Fenerbahçe soyunma odasında böyle sevinç görüntüleri görür müydük? Tebrikler beyler falan diye şeyler olurdu ama böyle sevinç görür müydük? Kendini yere atanlar, böyle bayılmış antrenörler pozları falan, yok. Çünkü ihtiyaç meselesiydi. İhtiyacı olan Beşiktaş'tı. Takımlar denk kuvvetteyse ihtiyacı olan takımlar da genele kazanır. Diğerinin daha düşük motivasyonu olur. bu da maçın skorunu belirler zaten. Skor da öyle bir skor oldu."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..