• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

“Beşiktaş, Gençlerbirliği maçından ders çıkarmalı”

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Umut Öztürk:“Şimdi Beşiktaş yine bir erteleme maçı oynuyor ama bu maçın o dönemden ziyade bugün oynanması kesinlikle Beşiktaş’ın lehine bir durum. Çünkü Konya lige çok keskin başlamıştı. Bunu hatırlamak lazım. Beşiktaş ise o dönemde henüz oyununu oturtamamıştı. Hatta oyun demeyeyim, transferlerini bile tam yerleştirememişti. Dolayısıyla o dönemde Lozan maçı için ertelenen Konya karşılaşması, belki Kayserispor maçı gibi külfetli bir 90 dakika değil, Beşiktaş’ın lehine sonuçlanabilecek bir maç vadediyor.Beşiktaş yine transfer döneminin sonunda aldığı oyuncuların birçoğunu kullanamayacak. Kalede Mert Günok’un oynamasını bekliyorum. Eğer kale Ersin’e verilmiş olsaydı, bunu zaten basında duyardık. Sağ bekte yine Jonas Svensson’la oynanacağını düşünüyorum. Svensson’la ilgili bir problemim yok ama onun sezon sonunda takımdan ayrılacağı kesin. Oysa Beşiktaş’ın elinde 6 milyon euroluk yatırım yaptığı genç bir sağ bek, Taylan Bulut var. Almanya U20 takımında forma giymiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Beşiktaş, hangi seviyede olursa olsun, Taylan’ın ekstra bir dezavantaj yaratacağını düşünmemeli.Taylan, doğru bir şablonda görev alırsa evet, Svensson kadar savunma güvenliği sağlamayabilir ama Beşiktaş’ın öncelikli hedefi hücumda üretken olmak olmalı. Bu maçta önünde Rashica oynayacağı için Taylan’ın savunma zaafları da minimuma inecektir. Stoperde Gabriel Paulista ve Emirhan Topçu ikilisini bekliyorum. Sol bekte statü gereği Rıdvan Yılmaz oynayamayacak, bu yüzden mecburen Jurasek forma giyecektir.Orta sahada Ndidi ve Orkun Kökçü ikilisinde bir değişiklik beklemiyorum. On numarada Rafa Silva, sol kanatta Mustafa Hekimoğlu, sağda Milot Rashica, forvette ise Tammy Abraham oynayacaktır.Benim istediğim 11 ise biraz farklı olurdu. Kalede Ersin Destanoğlu, sağ bekte Taylan Bulut, stoperde Gabriel Paulista – Emirhan Topçu, sol bekte Jurasek. Orta sahada Ndidi, Kartal Kayra ve Orkun Kökçü üçlüsü. Hücumda sol kanatta Rafa Silva, sağda Rashica, forvette ise Abraham.Konyaspor maçı Beşiktaş için zor bir sınav olacak. Konya deplasmanı hiçbir zaman kolay olmamıştır. Beşiktaş’ın bu kadar kaotik bir dönemde, rahat bir galibiyet almasını beklemiyorum. Gençlerbirliği maçındaki kötü performansın ardından teknik ekipten bazı değişiklikler görmeyi isterdim. Belki formasyon değişikliği, belki de radikal şekilde bazı oyuncuları kulübeye çekmek…Sergen Yalçın’ın bu maçta takıma “sopa altından” bir uyarı yapması gerekiyor. Çünkü Beşiktaş, Galatasaray veya Fenerbahçe seviyesinde olmasa da, en azından kendi sahasında Gençlerbirliği’ni yenebilecek bir takım. Bu potansiyeli sahaya yansıtmak için değişim şart.“duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.