Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Emir Ateşdağlı: ''Bence, maç gole açık olabilir. Neden? Çünkü Beşiktaş zaten geçişleri kovalayacaktır. Bence bulacaktır bu arada pozisyon, onu söyleyeyim. Burada işte, Uğurcan'ın performansı da önemli. 2-3 maçtır Galatasaray'da, Uğurcan kalede en azından güven veriyor. Uğurcan'ın Beşiktaş maçlarına karşı ayrı bir modu açılıyor. Trabzonspor'da iken özellikle, İnönü'deki maçları falan... Beşiktaş taraftarı hiç sevmedi ama... Onun da oynamayı çok sevdiği maçlardan biri. Onu söylemek gerekiyor. Bugün gollü bir maç bekliyorum. Yani Beşiktaş'ın gol bulacağını, skor bulacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın golünü de çiziyorum kafamda. Topları hızlı bulup... Hızlı, direkt çıkacaklardır. Bir kere Beşiktaş topa sahip olmak çok istemiyor bu tür durumlarda. Hızlı bulduğu topları direkt oynuyorlar Rafa Silva'ya. Rafa Silva dağıtıyor kenara, götürüyor. Ben Cerny'nin bu arada Beşiktaş'ta skor veya asist katkısı verebileceğini düşünüyorum. Ya bitirici pası Cerny verecek ya da Cerny bitirecek diye düşünüyorum. Bu akşam özellikle Cerny kilit noktam. Liverpool'dan daha net pozisyonlara girebilir bugün Beşiktaş. Bunu söyleyeyim.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..