Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Gençlerbirliğine kaybedilen 3 puan sonrası Hürser Tekinoktay sosyal medyada yaptığı paylaşımla Serdal Adalı'ya yüklendi..İşte Tekinoktay'ın paylaşımı:Göreve geldiğinde en azından ligde 2. olma şansımız varken, Escobar’ın mıntıkasından aldığın çocuklarla önce kupadan elendik sonra Samsunspor’un gerisine düştük.Sana “futbolcu diye aldıkların daha çocuk. Futbolcu olmamışlar.Menajerlerin ticaretine alet olma onlara inanma elde ne varsa onu verecekler. Doğru dürüst takım kur dedik.”Sen ne yaptın ?Hani ‘Hasan Arat’a bir sol kanat al’ dediğim zaman bana;“Hocam nayıstaki seçime sırf taraftara şirin görünmek için yapılacak transferlere karşıyım, şu ana kadar bu transferleri yapan arkadaşlar şu an yönetimde olan arkadaşlar değilmi ?Yanlış üstüne yanlış yapılıp bir 30 milyon € daha çöpe atılmasına siz karşı değilmisiniz?Yoksa bende sizin kadar olmasada futboldan bi parça anlıyorum
hem fikiriz.Tabiiki kanat oyuncusuna acil ihtiyacımız var, görüşmek üzere , sevgiler” dememiş miydin ?DEMİŞTİN…Dediklerimizi yapmadın.Gönderme dediklerimizi gönderdin.Biz yapma dedikçe daha da yaptın.9 aydır, bize husumet yaratıp, bıkıp usanmadan 9 ay boyunca insanları alet edip bizi disipline şikayet etmeye çalıştın.Bunları yapacağına 2 kelam bizi dinleseydin ne kaybederdin.Gelinen nokta da ne oldu ?Geçen yıl Lyon’u, Atletico’yu, Malmö’yü, GS ve FB’yi eze de eze dize getiren takımdan şu an eser yok….Üstelik o takımın üzerine takviye yaparak eksiklerini gidereceğine +- 200 milyon € harcayarak tarihi en büyük hovardalığını yaptın?Bak daha aylardan Ekim, ne Avrupa’da varız, ne de sahada…Ben artık sana ne diyeyim @SerdalAdali_xDuhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR