Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ahmet Dursun: ''Orkun'un olması şu açıdan değerlendiriyorum ben. Çok yüksek maliyetlerle geldi. Beklenilen performansı gösteremiyor şu anda. Ona bir sorumluluk yüklemeye çalışıyorlar. O yüzden bence kaptan yaptılar, diye düşünüyorum. Stratejik olarak yani? Bence yani sana güveniyoruz. Sen bu takımın lideri, kaptanı olabilirsin. O yüzden ona kaptanlık bandını verdiler ki daha fazla sorumluluk alsın, diye düşünüyorum ben. Yani Orkun'a da böyle bir şeye gerçekten ihtiyacı var. Yani bu saatten sonra Orkun'un kendisine gelmesi lazım. Yani Beşiktaş'ın bir yere gelecekse Orkun'la beraber gelir. Yoksa yani hala Orkun'dan bir şey bekleyip bekleyip bekleyip bir şey gelmediği sürece Beşiktaş takımı da çok zarar veriyor. Çünkü neden? Hep diyoruz ya, şimdi Orkun geldi. 30 milyon Euro gibi bir para. Aldığı yüksek rakamı. Kolay kolay sen Orkun'u yedek kulübesine yani atamazsın. Çünkü neden? Adam diyecek ki biz bu adama bu kadar para verdik diye. Nasıl olacak? Demir Ege mi oynasın? Kartal mı oynasın? Alternatif var yine. Demir Ege bence gayet çok iyi oynayabilir. Demir Ege'nin futbolunu ben çok beğeniyorum. Yani o sakinliği, topu alışıverişi, Cengiz'in Başakşehir'e karşı attığı golü görüyorsun. Attı, tak diye gol oldu. Belki de onun dışında bir Rafa falan atardı yani o pası. O yüzden onun kendisini bulması açısından böyle bir sorumluluk yüklemek doğru bir şey. Ndidi'nin kaptan olması gerekli miydi? Hani yabancıları tutmak için belki öyle düşünmüşlerdir. Olabilir.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..