Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Uğur Sever'in değerlendirmeleri şu şekilde...Uğur Sever: ''Rafa Silva'nın olmadığı bir maçtan önce, Sergen Yalçın, Rafa Silva'nın performansı hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştu. Bir maç önü açıklamasıydı o Sergen Yalçın'ın ama Rafa Silva zaten sakatlığı sebebiyle kadroda yoktu. Bir bu olay var zaten.Sonra Sayın Başkan Serdal Adalı'nın enteresan bir açıklaması oldu. 'Devre arası gidebilir, diye benim de kulağıma geldi' diye bir şey söylemişti Serdal Adalı. Kulüp başkanının kendi futbolcusu hakkında böyle bir şey söylemesine bayağı şaşırmıştık.Şimdi bütün bu parçaları birleştirdiğimizde, ben Rafa Silva yerinde olsam, bu habere göre söylüyorum, ben de Beşiktaş'ta kalmak istemem. Yani benim oynamadığım bir maçtan önce, hocam benimle alakalı bir açıklama yapıyor. Ben yokum bile maçta zaten.Ben de sakatım yani. Başkanım benim hakkımda, 'evet, o da ayrılacak diye dedikodular geliyor kulağımıza' diyor ki bir kulüp başkanı, Gazeteci değilsiniz ya da bir muhabir değilsiniz. Rafa Silva'nın bu, eğer habere göre konuşuyorum, bu isteği gayet olağan gibi geliyor bana açıkçası bu yaşananlardan sonra.Demek ki Beşiktaş yıllık ücretinden rahatsız Rafa Silva'nın yani. Abi ama tamam o da olabilir. Yok, ben öyle algılayacağım yani.Şu an şey yapalım, sesli biçimde beyin fırtınası yapalım, niçin böyle bir karar alındı ya da buraya geldi radde. Manasız, çünkü bence Beşiktaş'ın kadrosuna baktığımızda takımın açık ara bence en iyi oyuncusu Rafa Silva.Bir şey kurulacaksa bir oyun sistemi, Rafa Silva'nın üzerine pek ala kurulabilir. Tabii ki Cerny de çok önemli bir isim, El Bilal Toure de ama Rafa Silva kalitesiyle zaten bizlere bir buçuk yıldır neredeyse gösteriyor o kaliteyi. Evet, yıllık maaşı, yıllık ücreti çok yüksek bir noktadadır ve ödenemeyecek durumdadır ama bunun da o şekilde açıklanması ve kamuoyuna yansıtılması lazım.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..