• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Alya-Cihan çifti zirvede! Reytingler aşka geldi

Defne

Forum Üyesi
69256254610533a05f3a3aa3.jpg

İzleyiciler, ikilinin zorlu aşk sınavından nasıl çıkacağını merakla takip etti. Ecmel’in babası olduğunu öğrenen Boran’ın Cihan ve Alya’ya rest çekmesiyle gerilimin tırmandığı dizi, tüm izleyici kategorilerinde yeni bölümüyle birinci, özetiyle ikinci sırada yer aldı. Uzak Şehir, özetiyle çift haneye ulaşan sezonun tek dizisi olarak rekorlarına bir yenisini ekledi.

6925625b610533a05f3a3aa5.jpg

“ALYA’YI SEVMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİM”

Ekranların en çok izlenen dizisi ünvanını elinde bulunduran Uzak Şehir, hikâyede büyük kırılmaların yaşandığı bölümüyle nefes kesti. Boran’ın hafızasının geri geldiği bölümde hem Cihan ve Alya hem de Boran tüm gerçekleri ortaya döktü. Alya’nın “Ben Cihan’ın karısı oldum. Ben Cihan’ı seviyorum” sözleriyle sarsılan Boran, asıl darbeyi Cihan’ın “Ben Alya’yı sevmekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim” çıkışıyla yaşadı.

69256265610533a05f3a3aa7.jpg

“KARIMI VE OĞLUMU BIRAKMAYACAĞIM”

Kendisinin ölüm emrini verdiğini öğrendiği Ecmel’in “Ben senin babanım” itirafıyla dünyası bir kez daha altüst olan Boran, tüm köprüleri attı. Boran’ın “Hayatımı çaldınız. Hepsini geri istiyorum. Alya benim karım, Deniz benim oğlum. Onları bırakmayacağım!” sözleriyle Cihan’a meydan okuduğu fenomen dizi, sanal medyaya ve reytinglere damgasını vurdu. Tüm Kişiler’de 16,71 izlenme oranı ve 45,03 izlenme payıyla uzak ara liderliğini sürdüren Uzak Şehir, AB’de 11,41 izlenme oranı ve 34,92 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 15,51 izlenme oranı ve 41,14 izlenme payıyla ekran karşısındaki her iki kişiden birinin tercihi oldu.

69256278610533a05f3a3aa9.jpg

AyNa Yapım imzalı Uzak Şehir, yeni bölümleriyle her pazartesi Kanal D’de.

Güllü'nün şüpheli ölümü! 'Tutuklanacağız' mesajlarını kime attı? 'Hepsi hesap verecek'

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.