2023 Yay Burcu Yorumları - Aşk Hayatı, İş Hayatı, Kariyer ve Sağlık Yorumu (Duygu Sev

Wizard

Forum Üyesi
13 Eyl 2022
8,363
0
0
63cf8f1186b24a5ac409c417.jpg
Yıl boyu en önemli konularınız ikili ilişkiler, aile içi iletişim yöntemleri, ev taşıma, ev değişiklikleri, sözleşmeler ve aşk olacak. Yılın ilk yarısı ekip değiştirme, yeni bir ekip kurma ya da yeni bir sosyal çevreye dahil olma önemli başlıklarınız arasında. Bu yıla şanslı başlayan burçlardansınız.Yılın ilk yarısı bunu iyi değerlendirin.



TUTULMALARIN ETKİSİ

20 Nisan'da yaşayacağımız güneş tutulması aşk hayatınızla, partnerinizin çevresiyle ve ailesiyle ilgili yaşayacağınız olumlu gelişmelere ışık tutuyor.Y eni bir aşk kapıda olabilir. Bunun da müjdesini vermiş olalım yaylara. Çocuklu yaylar için çocuklarınızın hobileri gelişim süreçleriyle ilgili yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mayıs tutulması evliliğinizle ilgili konularda fikir ayrılıkları ya da fikir birlikleri yaratabilir. Bir dava açmayı düşünürseniz mayıs tutulmasından sonra çok daha iyi olacaktır. 14 Ekim tutulmasıyla birlikte sosyal çevrenizle birlikte planlayacağınız seyahatler olabilir. Yeni bir sosyal çevreye girebilir davetler ve etkinliklere katılabilir, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. 28 Ekim tutulması evliliğinizle ilgili olarak aldığınız ortak karar ve tutumların harekete geçmesi, yeni bir gayrimenkul alımı ya da ev değiştirme konularında sizi yönlendirecek, daha sağlıklı hareket edebileceksiniz.



İŞ PARA KARİYER OLANAKLARI

Bu yıl reklam iletişimine ağırlık veren yaylar için harika bir yıl olavak .Ek gelir kazanma,k hobileri için yatırım yapıp işe dönüştürmek yaylara kazanç kapıları açacak. Yurt dışı bağlantılı işler ve hizmet sektöründen yana kazançlı olan yaylar bu yılın kariyer anlamında atağa geçecek burçlarından.



AŞK EVLİLİK İLİŞKİLER

Evliliğini bitirmek isteyen yaylar için yılın ikinci yarısı daha uygun gibi görünse de aslında burada ay düğümlerinin yer değiştirmesiyle birlikte ekimden sonra bu kararlardan vazgeçişler olabilir. Mayıs haziran ve temmuz aylarında gerçek aşkı bulacak olan yaylar için 2024 çok daha güzel bir yıl olacak.



SAÐLIK

Yaylar özellikle yorgunluk belirtisi olan sinirsel sağlık sorunlarına dikkat etmeli. Tiroid problemleri, boğaz ağrıları ve vücudun su tutmasıyla ilgili yılın ilk yarısı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Temmuz ve sonrası göz problemlerine karşı daha özenli olmanız gerekebilir.



MERKÜR GERİLEMESİNİN ETKİLERİ

21 Nisan'dan itibaren boğa burcunda yaşamaya başlayacağımız merkür retro sizin iş hayatınızda yöneticilerinizle olan iletişinizi etkiliyor. Fevri olmamalı, yanlış mail ve mesajlara dikkat etmelisiniz. 15 Mayıs'a kadar size verilen sözleşmeleri dikkatle okumalı, ortaklı işlerde kendi kazançlarınız konusunda daha tedbirli olmalısınız.

23 Ağustos-15 Eylül arasında kariyer hayatınızı etkileyen bir merkür retro var yaşanacak. Eskiden görüştüğünüz fakat olmayan işler varsa yeniden görüşebilirsiniz. Merkür retrolar tamamlanma enerjisidir. Görüşmekten çekinmeyin. 13 Aralık-31 Aralık arasındaki merkür retro 28 Aralık 2022'den itibaren askıda kalmış projeleriniz için size ışık tutuyor .Ayaklarınızın sağlam basacağı yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Terfi alacak yaylar olabilir.


Yükselen Burç Yorumu (2023)

Yay:Yıla şanslı giren burçlardansınız.Yılın ilk yarısı sağlığınıza daha özenli olun. Spor yapmaya, bağışıklığınızı güçlü tutmaya çalışın. Hastane ve sağlık sektöründe olan yaylar için mart ayından sonra yeni fırsatlar yakalayacakları bir dönem başlıyor. İkili ilişkiler konusunda yılın ilk yarısı daha özenli olun. Boşanmaların artmaya başlayacağı bu yıl ilişkiniz için kritik bir dönüm noktası. İlişkisi olmayan yaylar ikinci yarıda yurt dışı bağlantılı tanışmalar yaşayabilir ve belki uzak mesafe ilişkilere başlayabili. Bu noktada nisan ve aralık aylarında ilişkileriyle ilgili daha özenli olmaları gerekebilir. Farklı yeteneklerinizi keşfedebilir, bunu işe dönüştürebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili iş yapmaya başlayabilir, sosyal sorumluluk projeleriyle fark yaratabilirsiniz. Yurt dışı konularında şanslı bir yıldasınız. Kariyer ve iş anlamında mayıs ayı sizin için şanslı bir dönem. Göz sağlığınıza dikkat edin.

Astrolog Duygu Sevinç Sevin



Devami...
 
Üst