2023 Terazi Burcu Yorumları - Aşk Hayatı, İş Hayatı, Kariyer ve Sağlık Yorumu (Duygu

Wizard

Forum Üyesi
13 Eyl 2022
8,363
0
0
63cf8f1186b24a5ac409c417.jpg
Teraziler için 2023 inanılmaz şanslı, dopdolu, çabucak geçecek bir yıl. Aşkta ve parada çok şanslısınız. Çok üzüldünüz ama yepyeni umutları gönül rahatlığıyla edinebilirsiniz.Hayal kırıklığına uğramayacağınız konusunda sizi temin ederim. Özellikle yurt dışı seyahatleri, yeni bağlantılar, evlilik ve aşk sizin gündem konularınız ve en az onlar kadar üzerinde çok çalışmanız gereken ortaklı dijital projeler var.



TUTULMALARIN ETKİSİ

20 Nisan tutulmasıyla birlikte evlenme kararı alan teraziler olabilir, ortaklı projelere başlayan teraziler olabilir. Bu yeni döngünüz mayıs itibarıyla başlayacağı için ciddi adımlar atabilir, kendinizi kendi aşk hikâyenizi ve işinizde yükselişinizi film izler gibi izlerken bulabilirsiniz. Siz bunu çoktan hak ettiniz. Mayıs tutulmasıyla birlikte finansal kaynaklarındaki artışla ne yapacağınızı şimdiden düşünün. Ben dijitale yatırım yapın derim. Tabiiki yatırım tavsiyesi değil, astrolojik öngörüler ışığında söylüyorum bunu. Madem kazanmaya başlayacaksınız, çok kazanın. 14 Ekim'de yaşayacağımız tutulmayla birlikte yeni yatırımlar yapmaya başlıyorsunuz. Özellikle sağlığınıza ve kadın figürleriyle birlikte yapacağınız işlere yatırıma başlayacaksınız. 28 Ekim'den sonrası sizin için 5 Mayıs'ta başladığınız işlerin tamamlanması niteliğinde olacak. 2024'e sizi güçlü hazırlayan bu tutulma sosyal çevrenizi, sizin tutumunuzu, duruşunuzu çok büyük ölçüde değiştirecek.



İŞ PARA KARİYER OLANAKLARI

2023 de yaşayacağınız finansal kaynaklarındaki artış yukarıda belirttiğim gibi tutulmalarla canlanacak. Yılın ikinci yarısı kendinize ekip kurabilir, ekibinizi yenileyebili,r yeni bir departmana geçiş yapabilirsiniz.



AŞK EVLİLİK İLİŞKİLER

Yılın ikinci yarısından sonra aşkta şansı açılan teraziler için yılın ilk yarısında yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Bu yıl ilişkisi olmayan bir terazi kalacağını sanmıyorum. Sosyal çevrenizden gelecek aşklar sizi ikili ilişkileri yönetmekte zorlasa da yılın ikinci yarısı bunları aştığınız görünüyor. Yılın ikinci yarısı evli teraziler biraz yoğun gündemler yaşayacak olsa da özellikle çocuklu teraziler ekim sonrası aşk tazeleme dönemi başlıyor.



SAÐLIK

Taş düşürme, böbrek rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz. Bol su tüketin, önlem alın.



MERKÜR GERİLEMESİNİN ETKİLERİ

21 Nisan-15 Mayıs arasındaki boğa retrosu sizin ilişkiler evinizde özellikle uzak mesafe ilişki yaşayan teraziler için daha dikkatli olmaları gereken bir dönem. 2022 eylülde yaptığınız hataları kendi adınıza yapmayın. İlişkiye mümkünse başlamayın, başlarsanız da 23 Ağustos retrosunda özenli olun. 23 Ağustos-15 Eylül gereksiz harcamalardan kaçınarak tutumlu olmalısınız. 13 Aralık-31 Aralık arası aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönem.


Yükselen Burç Yorumu (2023)

Terazi:Teraziler artık kısır döngüden çıkıyorsunuz. Özellikle yılın ilk yarısı yorucu bir temponuz olsa da yılın ikinci yarısı bunun yerini daha eğlenceli zamanlar alacak. Bekar teraziler yılın ilk yarısında ummadığı aşklara başlayabilir, hayatlarını etkileyecek kişilerle tanışabilir. Çok hızlı evlilik kararları alabilirsiniz. Yılın ilk yarısı ortaklı işlere girebilirsiniz. Plüton'un kovaya geçmesiyle birlikte mart ayından sonra hayatınızda çok güzel gelişmeler yakalayacak, tekrar eden kötü döngülere son vereceksiniz. Çocuklu terziler için çocuklarıyla ilgili önemli kararlara alacakları bu dönemde yılın ikinci yarısı sosyal çevrelerinin değiştiğini görecekler.D üğün hazırlıkları yapılsın ekim ayı aşk hayatınız muhteşem olacak.Y eni dijital projelere başlayacağınız bu yılda kariyer anlamında sıçramanızı temmuz 2023'ten sonra yapıyor olacaksınız. Bu yıl hobilerinizi işe dönüştürme zamanı. Eğitim sektöründeki teraziler için yılın ikinci yarısı tamamlanma enerjisi taşıyor, mezun olup yeni bir sektöre adım atabilirsiniz.

Astrolog Duygu Sevinç Sevin



Devami...
 
Üst