10-16 Haziran 2024 Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

haberler

Forum Üyesi
20 Ağu 2023
196
0
0
teknobird.com
Akrep ve yükselen Akrepler haftanıza kariyer koşturmalarınız ve burada yapılması gerekenlerle başlıyorsunuz. Annenizle ilgili olaylar da ön planda olabilir. Hareketli haftalardan bir tanesi, siz de daha çok para ile ilgili konulara odaklanmış görünüyorsunuz. Mistik konulara ilginiz çok yoğun olabilir. Diğer taraftan ikili ilişkiler ve özel hayatınızda çözemediğiniz problemler de olabilir. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Karşı tarafın çok sorumlu davrandığını ya da üzerinizde baskı oluşturduğunu aslında siz daha rahat davranmak isterken karşı tarafın bu ciddiyetinin ilişkinize zarar verdiğini düşünebilirsiniz. Karşı taraftan bir adım bekleyebilirsiniz ve bunları göremedikçe, çeşitli aksilikler yaşadıkça da enerjinizi aşağıya çekme potansiyeliniz yüksek olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınız bu hafta çok önemli. Hayatınızda bir insan varsa o kişiyle tartışmalara ve sürtüşmeler girmemeye özen gösterin. Aile ortamlarındaki gerginlikler de çabuk tepki vermenize neden olabilir. O yüzden Salı günü hem ortağınıza hem ailenize hem sevdiğinize karşı dikkat etmekte fayda olabilir. Tam bu döneme denk gelen bir taşınma işiniz varsa hareketli ama beklenmedik etkileri de yüksek bir taşınma olabilir.

Cuma günü Güneşin Merkürle olan kavuşumu para ile ilgili sıkıntı yaşadığınız konularda güzel sonuçları karşınıza getirecek. Bayram öncesi elinize bir para geçebilir. Parayla, maddiyatla ilgili belki cinsellikle, ruhani konularla ilgili çok büyük beklentiniz istekleriniz varsa Cuma günü bunları dile getirmekten geri durmayın.

Cumartesi ve Pazar günleri Ay Terazi burcunda olacak. Bayrama da bu etkilerle giriyorsunuz, Bayramı yurt dışında şehir dışında geçirme ihtimaliniz yüksek ama geçirmiyorsanız da çok istekli bir giriş yapmayacaksınız bayrama ama ikinci günü itibariyle bu isteğiniz yerine gelebilir.
 
Üst