Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Kaya Çilingiroğlu:"Serdal Adalı 4 milyar liralık bir gelir bekliyorum. “Sermaye artırımı yapacağım” dedi. “Kaç para yaptı biliyor musun? 1.6… Beklentilerin altında.” Evet, %40 yaptı. Ne demek bu biliyor musun? “Sana güvenmiyorum” demek. Yani senin yaptığın sermaye artırımına güvenmiyorum demek. O parayı aldı, ne yaptı? Borç mu ödedi? Kendi izahı, kendi açıkladı; “Yine faiz ödedik” dedi. Ana para duruyor, faizi işliyor. Geldiği gün ne dedi? “Günde bilmem kaç milyon euro faiz ödüyorum” dedi. “Bunun altından kalkılmayacak işler” dedi. Bak şimdi, o meşhur projesi var ya, Dikilitaş Projesi… Ne zaman patlayacak merak ediyorum. Bak gör, “Oradan 200–300 milyon euro bekliyorum” diyor abi. 200–300! Abi, insanların aklıyla oynamayın. 200 ile 300 arasında çok ciddi fark var. Ziraat Bankası niye çekildi o projeden? Kendi ifadesi… Çünkü adam doğru dürüst fizibilite yapıyor, senin gibi yapmıyor. 200–300 demiyor; 280 dersin, 290 dersin, 310 dersin… 200–300 diye fizibilite mi yapılır abi? Ziraat Bankası çekildi o işten. Şimdi diyor ki, “O şeyde imzalanırsa, yılbaşında martta temel atarız” diyor. Göreceğiz… Bakalım 200–300 mü gelecek, 100 mü gelecek? Oradan gelen para ne olacak? “Türkiye’nin en değerli yeri” diyor. “Yok, boğazı görüyor…” Anlatırsan, bana Bebek koyunu anlatıyor zannedersin. Darphane’nin arkası işte… "Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..