• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Zerin'in ailesini yıkan karar | Müebbetle yargılanıyordu, beraat etti

denizz

Forum Üyesi
Eskişehir'de 2'nci kattaki evinin penceresinden düşen Zerin Kılınç'ın ölümüne ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet cezası istenen Yılmaz Sazak beraat etti. Mahkeme karar metninde, "Atılı suçu işlediği, her türlü şüpheden uzak, kesin, somut ve inandırıcı deliller sabit görülmediğinden, 'şüpheden sanık yararlanır' ilkesi gözetilerek beraatına karar verildi." ifadeleri yer aldı. Kılınç'ın ailesi karara tepki gösterirken, abla Zeynep Altunluoğlu, adliye çıkışında fenalık geçirdi.

ZeO6x_qPo0OOH_4eYgeNXw.jpg
Eskişehir'de yaşayan Zerin Kılınç, geçen yıl 20 Haziran günü saat 21.30 sıralarında yaşadığı binanın 2'nci katından düşerek yaşamını yitirdi. Zerin'in Yılmaz Sazak'la birlikte yaşadığı evde yapılan incelemede kan lekeleri, cam kırıkları, kırılmış kül tablası olduğu tespit edildi.İfadesi alınıp, serbest bırakılan Yılmaz Sazak, 7 ay sonra yeniden gözaltına alındı. Sazak, bu kez "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı.
I-9sst4V506MUvdTLngEJA.jpg
Eskişehir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Yılmaz Sazak hakkında savcı, sevgilisi Zerin Kılınç'ı pencereden iterek, ölümüne yol açtığı suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi ile mütalaa hazırladı.
zp2H6GVemEakgnPyqApmgg.jpg
Savcı, mütalaasında Sazak'ın, Zerin'in çalıştığı iş yerindeki müdürü ile ilişkisinin olduğunu iddia edip, tartıştığı ve tehdit içerikli mesajlar gönderdiğini belirterek, "Olay tarihinde maktulün ikametinde taraflar arasında tartışmanın çıktığı, sanığın maktulü darbettiği, süpürge sapıyla maktule vurduğu, kül tablası fırlattığı, olay esnasında pencereye yakın olan maktulü iterek yere düşüp ölümüne sebep olduğu, bu suretle atılı suçları işlemiş olduğu anlaşılmaktadır." dedi.Davanın bugün görülen karar duruşmasına tutuklu olan sanık Yılmaz'ın yanı sıra Zerin Kılınç'ın annesi Telli Özokçu, kız kardeşi Aysun Kılınç, ablası Zeynep Altunluoğlu, babası Dede Kılınç ile taraf avukatları katıldı.
EJse8cbaZU6H2GzcMseF5w.jpg
Duruşmada savcılığın "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis isteminde bulunduğu mütalaaya karşı avukat savunma yaparken, sanık Sazak da suçlamaları kabul etmediğini söyledi.Sazak, "Daha önceki duruşmalarda da belirttiğim gibi o günü tüm şeffaflığı ile anlattım. O gün yaşananlar anormaldi evet. Aileyle biz daha önce de bir araya gelmiştik, onlar bile benim bunu yaptığıma inanmamıştır. Ben morali bozuktu iyi olması için 7-8 saat ikna etmeye çalıştım, tatile gidelim dedim. İkna edemedim, moralinin düzelmesi ve normale dönmesi için elimden geleni yaptım. Vicdanen kendim elimden geleni yaptım, tüm gün onun moralini düzeltmeye çalıştım, ayrıca ben hayatımda uyuşturucu madde kullanmadım, kullananların da yanında olmadım. Beraatimi istiyorum." dedi.Avukatların savunma taleplerinin ardından Eskişehir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti kararını açıkladı.Mahkeme, sanık Yılmaz Sazak'ın Zerin Kılıç'ı pencereden iterek öldürdüğüne dair somut delil olmadığını belirterek beraatine karar verdi.Mahkeme kararında, "Sanığın üzerine atılı suçu işlediği her türlü şüpheden uzak, kesin, somut ve inandırıcı delillerle sabit görülmediğinden, 'şüpheden sanık yararlanır' ilkesi gözetilerek beraatına karar verildi" denildi.
zNbEUsVF0UivFoSWzEzrJA.jpg
Ayrıca sanık Yılmaz Sazak hakkında 'kadına karşı tehdit' suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası verilirken, bu ceza da ertelendi. Sanık Sazak'ın tahliyesine karar verildi.Duruşmanın ardından Zerin Kılınç'ın annesi Telli Özokçu, kız kardeşi Aysun Kılınç, ablası Zeynep Altunluoğlu, babası Dede Kılınç gözyaşlarına boğuldu.
alVOUc6N6kCopHcVNMWCcg.jpg
Adliye çıkışında Anne Telli Özokçu, karara tepki göstererek, "Yavrumun kanı yerde kaldı." dedi.
4tuxGYqqSESQZo5Q8dHKlw.jpg
Bu sırada Zerin Kılınç'ın ablası Zeynep Altunluoğlu baygınlık geçirip yere yığıldı.
HBglDEkQbUivKmgvlRZCnQ.jpg
Altunluoğlu, çağırılan ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Altunluoğlu'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
AqbUHXaYGEORVr0iyU612Q.jpg
Vro2db068k2lR-1X3dWwKQ.jpg

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.