Defne
Forum Üyesi
Mabel Matiz ile birlikte seslendirdiği "Antidepresan" şarkısıyla kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan ve şimdilerde gerek müzik hayatı gerek Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mert Demir, "Ateşe Düştüm" şarkısını hit parçaları arasına yazdırmıştı.
SERENAY SARIKAYA VOKAL YAPMIŞTI
Serenay Sarıkaya'nın back vokalini yaptığı "Ateşe Düştüm" kısa sürede yılın favori parçalarından biri haline gelmişti.
"BUNU YAŞAT BANA"
Morgül, geçtiğimiz aylarda katıldığı "Aramızda Kalmasın" programında, Mert Demir'in yorumunu "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" şeklinde eleştirmişti.
Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ dedi, telif yedi! Mert Demir'e sitem etti
KLİP KALDIRILDI
Kendi yorumunu yapan Morgül, dijital platformlarda 'Ateşe Düştüm' şarkısını tamamen seslendirdiği klibini sevenlerine sunmuştu.Morgül'ün klibi telif engeline takılmış ve MESAM/MSG tarafından kaldırılmıştı.
"YAPACAK BİR ŞEY YOK"
Konu üzerine pek açıklama yapmayan Mert Demir geçtiğimiz gün katıldığı programda ilk kez konuştu. Tolga'nın 'Ateşe Düştüm’ü Yılmaz Morgül’ün elinden almışsınız' sözleri üzerine ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni
Mert Demir'in annesi Gülgün Demir: Serenay Sarıkaya çok tatlı, çok hanım hanımcık!
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.