Türkiye’de 2011 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren World Medicine bugün 50’den fazla ülkeye ilaç ihracatı gerçekleştiriyor. Türkiye İlaç İhracatı Şampiyonu olarak önümüzdeki yıllarda da kalıcı şekilde ilaç ihracatında Türkiye ekonomisine en çok katkı yapan şirket olmayı hedeflediklerini ve yatırımlarını bu yönde şekillendirdiklerini paylaşan World Medicine Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Kalender “Dünyada bulunduğumuz ülkelerde ilk 20 İlaç firması arasında yer almayı hedefliyoruz ve birçok ülkede de bunu başardığımız için gururluyuz” açıklamasında bulundu.
“Sağlık birlikte paylaştığımız hazinedir” mottosuyla dünyayı daha sağlıklı bir geleceğe taşımak için çalışan World Medicine, sürdürülebilir kalite standartlarını yenilikçi bakış açısıyla birleştirerek dünya çapında ulaşılabilir ve etkili ürünler sunuyor. Yatırım stratejimiz bizi ilaç ihracatında tek marka yapacak
Hayata geçirdikleri yatırımlarla global pazar paylarını istikrarlı bir ivmeyle arttırmaya devam ettiklerini ve Türkiye’yi World Medicine’ın dünyada ilaç üretim üssü konumuna getirme hedefi doğrultusunda yatırım yaptıklarının altını çizen World Medicine Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Kalender; Hedefimiz doğrultusunda Ar-Ge’ye ve üretime önemli yatırımlar yaptık. 2022 yılı ihracat verileri doğrultusunda bir kez daha Türkiye İlaç İhracatı Şampiyonu olduk. Yatırımlarımızın karşılığında bugün 50’den fazla ülkeye ihracat yapar konuma geldik. Türkiye’de ürettiğimiz ilacı dünyaya ihraç etmek ve bu başarının kalıcı olmasını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yatırım stratejimiz bizi ilaç ihracatında tek marka yapacak!” dedi.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.