• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Yarın öbür gün Cerny'e, diğer futbolculara ne diyeceksiniz?''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
TRT Spor'da konuşan Ergin Aslan'ın değerlendirmeleri şu şekilde...Ergin Aslan: ''Yani hiç katılmıyorum 'Canı isterse kapımız açık, gelsin oynasın' söylemlerine. Yani şunu anlayabilirim. Hukuki bir süreci vardır bu işin, sözleşme şartları vardır. Hani biz buradan kulübün o mesuliyetine sahip olmadığımız için farklı cümleler kurabiliriz. O detayları bilmiyorum. Süreçte idman nedir? Cezai şart nedir, anlaşma nedir, mukabele nedir? Ama normal şartlarda Beşiktaş gibi bir büyük kulübün bırakın ortalama bir kulüpte bile olsa yani yönetimin de öyle bir tavrı olduğunu görüyorum. Geçen maç sonu açıklama yapan yönetici de onu söyledi. Ya hiçbir şey yaşanmadı mı o kadar şeyden sonra? Yani Beşiktaş markası, arması, tarihine karşı bir aşağı çekiliş bir saygısızlık vardı ortada. Yani 'Canım istemiyor, maç yapmayacağım. Canım istemiyor idmana çıkmayacağım' Başkan ve hoca nezdinde basın toplantısı düzenlendi bu konuda. Rafa Silva tarafından açıklamalar yapıldı uzun uzun menajeri tarafından. Şimdi geldiğimiz noktada hiçbir şey olmamış gibi 'Hadi tamam, unutalım. İyi oyuncusun hadi gel, takıma dön' dediğin andan itibaren teknik direktör olarak takım nezdindeki saygınlığınızı yitirebilirsiniz. Başkan olarak diğer futbolcuların gözündeki saygınlığınızı, otoritenizi yetirebilirsiniz. Yarın öbür gün siz Cerny'e ne diyeceksiniz? Abraham'a, El Bilal'e, stoper oyuncularınıza, orta saha oyuncularınıza? Yani bu bir şekilde çifte standart algısı oluşturacak takım içerisindeki adalet kavramını da sıkıntıya sokabilir. Her şey performans değil. Bakın Aboubakar'ın Sergen Yalçın'la şampiyon olduğu seneki son 5-10 haftayı hatırlayın. Gökhan Töre bitirdi o sezonu Beşiktaş ve sonra Beşiktaş yönetimi Aboubakar'ı geri getirdi. Mesela o dönem bir yazı yazmıştım. Bazen bu tarz yaklaşımlar sonrası bu oyuncularla şampiyon olmaktansa bazı dönemler üçüncülük, dördüncülük daha onurlu olabilir insanlar için, kulüpler için. Ben ben işin o tarafından bakıyorum. Çok kızacaklardır çünkü iyi oyuncu. Tamam kabul ediyoruz ama hukuki tarafını bir yana bırakıyorum. Bu yaklaşımı ben kulübün resmi koltuklarının bu yaklaşımda bulunmasının hiç doğru olduğunu düşünmüyorum. Tabii onu söylüyor hoca en baştan beri. Onu zaten hani söylemeseler de tribün2*3 hafta bu serüveni devam ettirdi mi değil Sergen Yalçın Trapattoni olsanız dönemin Ancelotti'si olsanız duramazsınız zaten. Öyledir o işler. Tabii bu kadar üst perdeden açıklamaların altını oyun ve skorla doldurmanız lazım. İddialı bir isimdir Sergen Yalçın. Daha önce iddialarının altını daha önceki dönemlerde doldurdu. Üst perdeden girdi. Doğru. Bu bir nevi motivasyonu da gösterir ama altını skorlarla doldurmak zorundasınız. Türkiye'de nihai kararı, Türkiye'de değil dünyanın bütün coğrafyalarında nihai kararı skorbord, nihai kararı, tabela ve puan durumu verir. Güzel motivasyon, iddialı olmak çok güzeldir. Öyle de olmak zorunda zaten bir büyük takım teknik direktörü. Ama tabii içeride Antep'i pazartesi günü yeneceksiniz, gideceksiniz Trabzon'dan iyi bir oyun yenilmeden puanla, galibiyetle döneceksiniz. Sonra geleceksiniz içeride Çaykur Rizespor'la oynayacaksınız. Yani bu yaklaşımın bir de pratikteki karşılığı olması lazım ama motivasyon anlamında bence olumlu olduğunu düşünüyorum yaklaşımın.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.