• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Uyuşturucu kullanmak suçundan ifade vermişti! İrem Derici: Bu kariyeri riske atacak kadar aptal mıyım?

Defne

Forum Üyesi
68e6cdb03b681ccda512ee94.jpg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında, haklarında uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan işlem başlatılan kişilerin arasında bulunan İrem Derici akşam saatlerinde basın toplantısı düzenledi.

"ALNIM ANA SÜTÜM KADAR AK"

Derici, "Saç örneğimizi verdik, kan örneğimizi verdik. Sabah yedide tabi evden o şekilde alınmak çok üzdü beni. Çünkü bir telefonla gidip hemen ifademi verip, hemen kan örneğimi, saç örneğimi verecek kadar açık bir kadınım. Şuna çok eminim, hepinizden çok bu sonuçları ben bekliyorum. Çünkü alnım ana sütüm kadar ak. Bu uyuşturucu denilen bela benim yakınımdan bile geçemez, beni tanıyanlar çok çok iyi bilirler ki, ben bu konuların konuşulduğu ortamda bile durmam. Deli dolu bir kadınım evet, kendime göre bir hayat yaşıyorum ama benim adımla uyuşturucunun yan yana gelmesi bile çok büyük bir yanlış. Benim için çok kırıcı bir şey, ailem için çok kırıcı bir şey" dedi.

68e6ce283b681ccda512ee9e.jpg

'14 YILDIR TIRNAKLARIMLA BU SEKTÖRDE KENDİME YER EDİNDİM'

Derici, "Bir kere ben tanıyıp tanıyabileceğiniz en zeki kadınlardan biriyim. 14 yıldır tırnaklarımla bu sektörde kendime bir yer edindim, milyonlarla insanları evlendirdim, şarkılarımla eğlendirdim, ağlattım, güldürdüm. Ben bu kariyeri uyuşturucu gibi bir bela ile sizce riske atacak kadar aptal mıyım? Bu bir. İkincisi, ben yoğun bakımda 2 ay kalmış biriyim ben canımı sokakta bulmadım, can arkadaşlarım. Hiçbir şekilde hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum, başka bir hastanede bugün tekrar saç ve kan örneği vereceğim ne olur ne olmaz diye. Ve gerekiyorsa mahalle mahalle gezip o tertemiz sonuçları herkesle paylaşacağım. Biz bu akşam Melih (Kunukçu) ile sözleniyor olacaktık, onun yerine buradayım. Size kısmetmiş bu akşam. Buradan kalkınca yakında evlilik kurumuna adım atacak ve kocasına çok aşık bir kadın olarak evime gideceğim ve huzurla uyuyacağım. Gerçekten alnım çok ak arkadaşlar, zaten tıp sonucu her şeyi gösterecek" şeklinde konuştu.

68e6ce363b681ccda512eea0.jpg

Ünlü isimlere şok operasyon! İşte tam liste: Hadise, Berrak Tüzünataç, Demet Evgar, Birce Akalay...

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.