Rümeysa
Forum Üyesi
Usb Boot Disk Oluşturma, Usb boot yapma windows 7, Usb den format
Merhaba en çok sorulan bu sorulara gayet kolay bir cevap var aslında. bu işi basit bir program ile halledebilirsiniz.
Gerekli Malzemeler:
Windows 7 32-64 bit veya Windows 8 32-64 bit imaj dosyası
En az 4 gb usb bellek( imaj boyutuna göre)
Windows 7 USB DVD Download Tool programı (
Yapılacak işlemler:
Programı indirip Kurulumu yapıyoruz, programı açıyoruz.
Program 4 adımdan oluşuyor
-1. adım iso imaj dosyamızı browsw dan gösteriyoruz.
-2. adım usb device cd seçeneklerinden usb yazanı seçiyoruz.
-3. adım: usb belleğimizi takıp seçimini yapıyoruz
-4. adım begin copying deyip arkamıza yaslanıyoruz.
işlem bitince usb belleğimiz windows kurulumuna hazır hale geliyor.
anahtar kelimeler: usb boot yapma, format usb hazırlama, format usb si oluşturma, usb boot oluşturma, usb boot disk oluşturma, xp boot usb oluşturma, usb boot yapma windows 7, usb den format, windows 7 usb boot yapma programı, usb boot windows 7 kurulumu, xp usb boot yapma, usb boot yapma cmd, usb boot yapma resimli, window 7 usb boot, windows7 usb boot, win7 usb boot, usb boot yapma windows 8 ile ilgili aramalar, windows 7 usb boot yapma programı, windows 8 usb boot tool, windows 8 usb boot etme, windows 8 usb boot creator, usb boot windows 7 kurulumu
Merhaba en çok sorulan bu sorulara gayet kolay bir cevap var aslında. bu işi basit bir program ile halledebilirsiniz.
Gerekli Malzemeler:
Windows 7 32-64 bit veya Windows 8 32-64 bit imaj dosyası
En az 4 gb usb bellek( imaj boyutuna göre)
Windows 7 USB DVD Download Tool programı (
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
)Yapılacak işlemler:
Programı indirip Kurulumu yapıyoruz, programı açıyoruz.
Program 4 adımdan oluşuyor
-1. adım iso imaj dosyamızı browsw dan gösteriyoruz.
-2. adım usb device cd seçeneklerinden usb yazanı seçiyoruz.
-3. adım: usb belleğimizi takıp seçimini yapıyoruz
-4. adım begin copying deyip arkamıza yaslanıyoruz.
işlem bitince usb belleğimiz windows kurulumuna hazır hale geliyor.
anahtar kelimeler: usb boot yapma, format usb hazırlama, format usb si oluşturma, usb boot oluşturma, usb boot disk oluşturma, xp boot usb oluşturma, usb boot yapma windows 7, usb den format, windows 7 usb boot yapma programı, usb boot windows 7 kurulumu, xp usb boot yapma, usb boot yapma cmd, usb boot yapma resimli, window 7 usb boot, windows7 usb boot, win7 usb boot, usb boot yapma windows 8 ile ilgili aramalar, windows 7 usb boot yapma programı, windows 8 usb boot tool, windows 8 usb boot etme, windows 8 usb boot creator, usb boot windows 7 kurulumu