• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Urfalılar Harran Pamuk Sanat Ve Müzik Festivali'nde eğlendi

Haberci

Forum Üyesi
4aUePy5fOEOFCwzcnYlu7g.jpg
Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Harran Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Harran Pamuk Sanat ve Müzik Festivali'ne binlerce müziksever katıldı. Festivalde Mustafa Sandal ve Soner Sarıkabadayı sahne aldı.

v7HQ77TK0ki9UyAZtD3VNQ.jpg
Bir hafta önce Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen organizasyonun Harran programında, şarkıcı Mustafa Sandal, Soner Sarıkabadayı, Kadir, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahne aldı.
ZXLObR8Z0EyZInVC3HevYQ.jpg
Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Harran Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Harran Pamuk Sanat ve Müzik Festivali'ne binlerce müziksever katıldı.
ThYINalFpkGbaitTzjU9jA.jpg
Etkinliği düzenleyen Dosso Dossi Holding Üst Yöneticisi Hikmet Eraslan, program öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu serüvenin ilk olarak memleketi Doğubayazıt'ta başladığını ve ilk organizasyondan itibaren yoğun bir ilgiyle etkinliklerin devam ettiğini söyledi.
is0vKxp8aUKgWNOS3ayBrA.jpg
Cizre'nin ardından Harran'da gerçekleştirilen festivalle tüm Türkiye'yi gezmek istediklerini belirten Eraslan, "Bizim amacımız sosyal sorumluluk projesi geliştirip insanlarımıza dokunmak. Onların ulaşılmadığı sanatı, müziği ve sporu geliştirmek. Özellikle Anadolu'nun ücra yerleri bu tür etkinliklerden ve organizasyonlardan malum uzak. Biz de bu etkinlikle onlara biraz olsun dokunuyor, motive ediyorsak ne mutlu bize" dedi.
4iMtgQYoKEGab9JLZ0_C8w.jpg
Eraslan, uzun yıllardır yurt dışında bu tür organizasyon yaptıklarını, daha sonra da Türkiye'de gerçekleştirmeye karar verdiklerini dile getirerek, "İlk adımımızı Doğubayazıt'ya yapmıştık. Ama o kadar çok beğenildi ki, buralara geleceğimizi ben de tahmin etmiyordum işin doğrusu, iyi ki de gelmiş. İyi ki de şu anda farklı coğrafyalarda karış karış gezebilecek iller değil, kasabalar, köylere kadar gidebilecek, insanları motive edecek bir organizasyon oluşturduk" dedi.
NB_K13L_-0Gz0nt3OyDl_w.jpg
Eraslan ayrıca, "Benim dışımda insanların da bu tür organizasyonlar başlatacağına inanıyorum. İş insanlarımızdan da şu duyarlılığı bekliyorum, mesele sadece para kazanmak değil. Toplumumuza, ülkemize olan borcumuz var ve bu borcu ancak bu şekilde, bu insanları mutlu etmeye çalışarak öderiz diye düşünüyorum. İnşallah bu samimi, içten duygular ve adımlar karşılığını bulur" yorumunda bulundu.
R2QDZ5a9nkCwcqxDqno91Q.jpg
Programda ayrıca "Mr. Dosso Dossi" kimliğiyle sahne alan Eraslan, DJ performansı sergileyerek, ışık ve havai fişek gösterisiyle konsere katılanlara coşkulu anlar yaşattı.
d0O-2g1Up0Ocx9yIBfF-hA.jpg
Soner Kabadayı da Harran'da ilk kez konser vermekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, "Sizlerin karşınızda şarkı söylemek benim için olabilecek en büyük şeref mertebesidir" ifadesini kullandı.
y3d8c7Fs8kqCcHaff_tfFA.jpg
Festival sonunda sahne alan Mustafa Sandal ise "40 yıl hayal etsem, düşünsem Harran'da böyle bir etkinlik olacağı aklıma gelmezdi. Ben buralara 20 yıl önce geldim. Şimdi o günden bugüne konserde bir zaman tüneli yapacağız" diye konuştu.
slSiDIyoQUG287NmWrDXXw.jpg
I5hT51L-JU60mVv13oojmg.jpg
aJPmq5d470mnNPjPEUFWtw.jpg
x3TMXWojFEmCg3gUJ4ukeg.jpg
eGAHMFzIrEe7y7sBkzHiIg.jpg
Ja2rqM1wsk2L-Z1ysPEChQ.jpg
uKRO8yhTJE2npu4WA7I0uw.jpg
iZA_xfWRt02ieK0Esx63Qg.jpg
M5IYpOtN4EebKxPksOL7eQ.jpg
FGTjmNLP-EyA3SZj1Uk8Mw.jpg
egLnWmhfCEKf-mmKie6hig.jpg

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.