Defne
Forum Üyesi
Tam adı Belcalis Marlenis Almánzar Cephus olan ABD'li rapçi Cardi B, 2017’de meslektaşı Offset ile dünyaevine girmişti. İkilinin Kulture adını verdikleri bir kızları olmuştu.
Ünlü çift, 2020'de boşanmaya karar vermiş; ancak ayrılığa fazla dayanamarak tekrar bir araya gelmiş ve 2021'de ikinci çocukları Wave'i kucaklarına almıştı.
BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKTILAR!
Aşklarına ikinci şansı veren Cardi B ile Offset, her şey yolunda gider gibi görünürken bir anda birbirlerini Instagram hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.
Bunu yapmakla kalmayan ikili, bir de birbirleri için yazdıkları belli olan göndermeli mesajlarla bu ayrılık söylentilerinin alevlenmesine neden oldu.
"ARTIK KENDİMİ İLK SIRAYA KOYUYORUM"
31 yaşındaki Cardi B, şöyle yazdı:
Alıntı Metni
'SCARFACE' GÖNDERMESİ
Offset (31) ise Instagram sayfasının hikayeler bölümünden Al Pacino'nun oynadığı 'Scarface' karakterinin bağırdığı bir görüntüyü paylaşıp; "Ben kime güvenebilirim ki! Sadece bana! Kendime!" diye yazdı.
Hafta sonu Cardi B, Balenciaga'nın Los Angeles'taki 2024 sonbahar defilesinde ilk kez podyuma çıkmış ve büyük beğeni toplamıştı. Bu önemli gününde Offset’in eşinin yanında olmaması da dikkatlerden kaçmamıştı.
Lazer epilasyon yaptırırken video paylaştı! 'Ben kıllı bir kadınım'
Cardi B'nin iki ayrı yüzü! Sahnede yaşananların perde arkası ortaya çıktı
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.