• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Ukrayna'da insani dram: 13 yaşında yetim kaldı

Wizard

Forum Üyesi
bCrRkN7-d0y9qWm7eFiB6Q.jpg
Ukrayna'dan yürekleri sızlatan bir haber. 70 yaşındaki kanser hastası bir baba, 13 yaşındaki oğluyla birlikte sığındığı bakımevinde hayatını kaybetti. Ölmeden günler önce verdiği röportajda, annesini de 2 yıl önce kanserden kaybeden çocuğuna kendisi ölünce ne olacağından endişe ettiğini söylemişti. Başka bir yakını olmayan çocuğun evlatlık verilmesi bekleniyor.

70 yaşında hasta yatağında oğlu için endişeleniyordu, "Annesi öldü, ben yaşlıyım. Sadece benimle birlikte olabilir, hepsi bu. ben öldüğümde yanında biri olacak mı, onu nereye gönderecekler bilmiyorum" sözlerinden bir kaç gün sonra hayatını kaybetti. 13 yaşındaki oğlu yetim kaldı Mykola Svyryd son günlerini oğlu Bohdan'la birlikte Harkov bölgesindeki İzyum kentinde bakımevinde geçirdi. Kanser hastasıydı. Haftalarca bakımevindeki bu odada hastalıkla savaştı Baba Svyryd yatağa bağımlı yaşarken küçük oğlu tesisin koridorlarında oyun oynadı. Bohdan, beyin hasarıyla doğmuştu. Baba uzun süre doktorların sonunda oğlunu ameliyatla tedavi edebileceğini ummuştu. Ancak ameliyat savaş nedeniyle ertelendi. Ölümünden bir kaç gün önce verdiği röportajda eşinin de iki yıl önce kanserden öldüğünü söyledi.
cyf0aJsRx0qVLQ2w8nmM6Q.jpg
Yaşamını yitirmesi halinde oğluna ne olacağından endişeliydi. Svyryd savaş başlamadan önce hastaydı. Sağlığı kötüleşmeye başladıkça komşuları ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştı Ancak oturdukları binanın rus bombardımanında hasar görmesinin ardından oğluyla birlikte bakımevine sığındı. Mide kanseri nedeniyle 3 Ekim'de hayatını kaybetti. Hayatta kalan başka bir yakını olmayan Bohdan, günlerini bakımevindeki yaşlılar ve engellilerle geçiriyor. Bohdan'ın nihayetinde evlatlık verilmesi bekleniyor. Bakımevindeki personel yeni bir ortamının çocuğun acısını dindirmesine yardımcı olacağını umuyor. Ukrayna ordusu eylül ayı başında harkov'da kontrolü yeniden ele geçirdi.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.