Haberci
Forum Üyesi
İbn Haldun Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Fatma Zehra S. Erasmus başvurusu için İsveç'teki Stockholm Üniversitesi'ni seçti.
Kurumdaki öğretim görevlilerinden Profesör Doktor Per Carlbring ile temasa geçen Fatma Zehra,*resmi başvuru yapmak isterken beklemediği bir cevapla karşılaştı.
3. sınıf öğrencisi Zehra yaşadığı haksızlığa ve ayrımcılığa karşı sessiz kalmadı. Kendisinden sadece sözlü olarak özür dilendi ancak akademisyen hakkında işlem yapıldığına yönelik bir belge paylaşılmadı.
BAŞKA BİR PROFESÖRÜN ONAYIYLA PROGRAMA KABUL EDİLDİ*
Fatma Zehra aynı üniversitede başka bir profesörün onay vermesiyle Erasmus programına kabul edildi.
Fatma Zehra S, İbn Haldun Üniversitesi Başakşehir kampüsünde staj başvuru süreci ve sonrasında yaşadıklarına dair yaptığı açıklamada, Erasmus+ stajına başvuru yapıldığında İngilizce sınavına girildiğini ve ortalamanın hesaplandığını söyledi. Bir akademisyenden ya da projeden kabul alınması halinde staja başlanabildiğini belirten Fatma Zehra S, "Benim kişisel olarak başvuru yapmam gerekiyordu o yüzden şahsın projesine başvurdum. Kendimi anlatan CV ile gayet kibar bir giriş yaparak mail attım." dedi.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.