• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

“Transfer masasında nicelik değil nitelik dönemi başlamalı”

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Okan Koç:" Sergen Hoca sol öne, santrfora, orta sahaya, stopere ve sol beke en az beş tane oyuncu istiyor. Doğru mu? Doğru istiyor. Sonuçta gelirken üç oyuncu vaadi verilmişti. İstediği oyunculardan biri alınmadı. Çok sayıda isim söylendi, birçoğunun da ismini biliyorum. Görüşülmüş, olunmamış… Sonra Jota Silva getirildi, Cengiz’e ek olarak Gökhan Sazdağı mecburiyetten alındı. Alternatifli ve rotasyonlu bir kadro kurulacağı söylenince bu transferler gündeme alındı.Ama şu anda Sergen Hoca’nın sol öne, forvete — özellikle Abraham’ın gitme olasılığı da var deniliyor, isteyen takımlar varmış — daha iyi bir golcü talebi var. Eğer verilen paraların karşılığında daha iyisi getirilecekse bu tercih değerlendirilmeli. Çünkü Beşiktaş’ın daha hareketli, gol katkısı veren, arkadaşlarına yardım eden bir forvete ihtiyacı var. Abraham bana göre beklentileri tam karşıladı mı? Karşılamadı.Başkan geldiği günden beri “sol kanat oyuncusu alacağım” dedi. Bir sürü sağ kanat alındı ama hâlâ tartışmasız bir sol kanat alınmadı. İnşallah bu devre arası o oyuncu gelecek. Taraftarın sabrı kalmadı.Bir de orta sahaya Orkun’a yardım edecek, Ndidi’nin zaman zaman düşen performansını kapatacak 8 numara istiyor. Bir tane de stoper… Yani toplamda 4-5 tane tartışmasız oyuncu istiyor. Yönetim de buna göre çalışıyor.Ama hep söylüyorum: Beş orta seviye oyuncu alacağınıza, üç tane üst seviye oyuncu alın. O üç oyuncu sizi hedefe götürür. Yoksa hem transferde hem gönderirken para harcarsın, kulübün borcu büyür.Geldiğiniz günden bugüne alınan oyuncu sayısı 15… Peki sonuç? Fenerbahçe’nin 10, Galatasaray’ın 11 puan gerisindesin. Bir şeylerin yanlış yapıldığı açık. Bu yüzden, doğru planlama şart.Trabzonspor doğru yapılanmayla makası kapattı. Beşiktaş’ın da aynı şekilde kaliteli, karakterli, sorumluluk alacak oyunculara gitmesi gerekiyor. Almak için oyuncu alınmaz. Jota Silva’da da bu eleştiri vardı. Taraftarın gazını almak için transfer yapılmaz.Başkan şapkasını önüne koyacak. Geçmiş hatalardan ders çıkaracak. Kulübün maddi manevi zararını düşünerek ilerleyecek. Eğer üç tane net oyuncu alabiliyorsan al. Alamıyorsan hiç alma. Çünkü sonunda olan hep Beşiktaş’a, camiaya oluyor.Taraftar şu anda barut gibi… Sergen Hoca da bir şeyler yapmaya çalışıyor ama elindeki kadronun kalitesi daha iyisini oynayabilecek potansiyelde. Fenerbahçe maçında, Antalya maçında bunu gördük ama istikrar yok. Rafa Silva kazanılması gereken bir oyuncuydu…"Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.