Beşiktaşlım
Forum Üyesi
''Transferleri Sergen Yalçın ve Serkan Reçber'e bırakmayın''Gökhan Dinç: "2 hafta önce Orkun Kökçü'nün kaptanlığı hakkında söylediklerim yüzünden Beşiktaş taraftarı bana ateş etti. Şimdi insanlar haklı olduğumu söylüyor. Ben haklı olmak istemiyorum. 2-0 öndeyken hangi bilinçle o hareketi yapıyorsun? Kendini attırdığın yetmediği gibi Sergen Yalçın'ın atılmasına da sebep oldun. Orkun Kökçü olayını küçümsemeyin. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en fazla para kazanan Türk oyuncusu. Ama gelin görün ki, Beşiktaş için lig bitti."Gökhan Dinç: "Benfica'da 1 tane kırmızı kart görmemişin! Beşiktaş'ta 15 maçta 2 kırmızı kart. Böyle saçmalık mı olur! Kimse bana motivasyon demesin. Ayrıca bizim ülkemizde çok yanlış bir şey yapılıyor. Takımı 10 kişi bırakan oyuncuyu alkışlıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde takımını 10 kişi bırakan futbolcu alkışlanmaz. Bir tek bizim ülkemizde. 11'e 11 kabus oldun Fenerbahçe'ye. Oyun oynatmıyorsun. Niye takımı 10 kişi bırakan oyuncuyu alkışlıyorsunuz?"Gökhan Dinç: "Beşiktaş'ta bundan sonraki başkanın Fikret Orman olacağını düşünüyorum. Kongre üyeleri altın tepside sunacak. Tek aday girecek."Gökhan Dinç: "Transferleri sakın Sergen Yalçın ve Serkan Reçber'e bırakmayın. Osimhen'i tanımadığını söyleyen birine transferleri nasıl bırakırsın? Serkan Reçber'in ise Beşiktaş'a ilk geldiğinde yönetime verdiği listedeki ilk isim Messi'ydi. Messi Messi! Gidin sorun listeyi! Dönemin başkanı söyledi bana." Gökhan Dinç: "Sergen Hoca sakın 'Bu benim takımım değil' deme. Dünya kadar transfer yaptırdın. Hepsi senin istediğin transferler. Ligin 2. haftası göreve geldin. 11. haftada nerede Beşiktaş? İlk 5'te yok. Beşiktaş'ı hedefsiz bıraktın."duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..