syasarizmir
Forum Üyesi
- Web sitesi
- tikucuz.com

Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
– Türkiye’nin Güvenilir Online Alışveriş AdresiTürkiye’nin dört bir yanından binlerce müşterinin güvenle tercih ettiği
Giriş yap veya üye ol.
, kamp malzemelerinden ev dekorasyonuna, kişisel bakım ürünlerinden elektronik cihazlara kadar geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor.Müşteri memnuniyetini ön planda tutan sitemiz, kapıda ödeme kolaylığı, 7/24 müşteri desteği ve hızlı kargo avantajı ile Türkiye’nin en güvenilir alışveriş platformları arasında yer alıyor.

Müşteri Yorumları

“Tikucuz.com’dan aldığım 10 kişilik kamp çadırı harika çıktı! Kolay kurulum özelliği sayesinde ailecek 10 dakikada hazır hale getirdik. Hem fiyatı uygun hem de kalitesi çok iyi.”

“12’li ayakkabı hurcu sipariş ettim. Ürün çok sağlam, dolabımda çok yer açıldı. Tikucuz ekibine teşekkür ederim, hızlı kargo ve güvenilir hizmet.”

“RGB Led Işıldaklı El Feneri aldım, gece balık tutarken inanılmaz işime yarıyor. Şarjı uzun gidiyor ve ışık gücü beklediğimden çok daha iyi.”

“Epilasyon aletini eşime hediye aldım. Ürün kaliteli ve uygun fiyatlıydı. Paketleme de çok özenliydi, kesinlikle tavsiye ediyorum.”
Öne Çıkan Ürünler

Fiyat: ~2.999 TL~ → 2.499 TL

Fiyat: ~299 TL~ → 199 TL

Fiyat: ~1.799 TL~ → 1.499 TL

Fiyat: ~799 TL~ → 459 TL

Fiyat: 1.399 TL

Neden
Giriş yap veya üye ol.
?

Giriş yap veya üye ol.
adresini ziyaret edin, indirimli ürünleri kaçırmayın!