OqaN
Forum Üyesi
Haber1903 Youtube kanalına abone olmak için tıklayın! TFF yönetim kurulu bir kez daha Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin iddialarını ciddiye almadı. Wilfried Zaha ve Dusan Tadic’in transferlerinde “çifte sözleşme” ve “KAP’a kasıtlı yanlış bildirim” iddiaları için soruşturma başlatma zahmetinde bulunmadı. Hukuk Kurulu takımların TFF lisans kurumuna yaptığı başvuruların sorgulanamayacağını iletti. Ayrıca Çebi’nin iddialarının ancak savcılar tarafından soruşturulabileceğini savundu. Başkan Çebi’ye göre hem Fenerbahçe hem de Galatasaray; Tadic ve Zaha transferleri kapsamında PFDK’nın 48’nci maddesini çiğnedi. Buna göre hem futbolculara men cezası verilmeli. Hem de kulüpler ceza almalı. Başkan Çebi’ye göre bu evraklar çıkarsa küme düşürmeye kadar cezası var. İşte Çebi’nin TFF’yi harekete geçiren o sözleri: * Ali Koç’un, ‘Ben 10 milyon dolar verdim ama adam buraya 3 milyon dolara imza atmış’ dediğini kale almayacak mı? * Dusan Tadic'e biz o parayı verdik ama gelmedi. Demek sarı-lacivertli renklere aşık. Birileri birine laf ederken, kendine de bakacak. fotospor