Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Survivor yarışmasına katıldıktan sonra adını geniş kitlelere duyurmayı başaran sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
2020 sezonunda son ikiye kalan ve Survivor şampiyonu olan Cemal Can Canseven'den yıllar sonra yarışma itirafı geldi. Yakın arkadaşı Danla Bilic'in Youtube kanalına konuk olan fenomen isim bir daha yarışmaya katılmak istemediğini dile getirdi.
Cemal Can Canseven, "Survivor'ı çok seviyorum. Survivor'a bir daha gider mi? Büyük konuşmayayım çünkü Survivor'a bir daha gitmem. Çünkü yapabileceğim her şeyi yaptım. Tüm serüvenin en sonunda kupa da aldım. Bir daha gitsem doğal olmaz gibi hissediyorum." dedi.
Güllü'nün ölümünde 3 ifade 3 çelişki! Salondaki kameranın fişi neden çekildi?
Survivor'a gittikten sonra çok zorlanan ve elenmek için plan yapan Canseven şu ifadeleri kullandı:
İlk ay delirdim, ikinci ay oradan gitmek için bir sürü şey yaptım. Ondan sonra farkındalık geldi, oraya alıştım. İlk ay Survivor'da süreç çok uzun ucunu göremiyorum. Bir dakika bir saatmiş gibi geliyor. Fatma diye arkadaşım var sakatlandı. Fatma gitti, ardından dedim ki 'Fatma, annemlere, Danla'ya ulaş de ki; Can burada olmak istemiyor. Beni desteklemesiler. Annemler SMS atıyordur biliyorum, ben buradan dönmek istiyorum. İsteyerek elenme yok orada.
Sen Fatma dön Türkiye'ye Danla'ya de ki 'Can'a destek yapma.' Danla da bu sefer Fatma ile kavga ediyor. Demiş ki Fatma'ya 'Sen benim arkadaşımı orada elemek mi istiyorsun.
Hadise kendini merdivenlere bıraktı! Sırt dövmesi dikkatlerden kaçmadı
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.