Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Sosyal medyayı sık kullanan ünlülerin başında gelen Nagihan Karadere, paylaşımıyla sevenlerini endişelendirdi. Yüzünün şiş halini sosyal medya hesabından paylaşan Karadere, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.
Bazı sosyal medya hesapları eski Survivor yarışmacısının kavgaya karıştığını ifade eden paylaşımlarda bulundular. Bu yorumlara sinirlenen ve yüzünün neden şiştiğini açıklayan Karadere, "Tamamıyla benimle alakalı sıkıntı. Sağlık sorunu diyelim, nazar diyelim. Beni dövebilecek insan daha annesinin karnından doğmadı" dedi.
Karadere yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
Sosyal medyada bazı haberler çıkmış, destekçilerim bana atmış. Ben de görünce şoke oldum, inanamadım. Başlık şu, 'Nagihan Karadere bir olaya karıştı, yüzü gözü ondan dolayı morardı' diye. Arkadaşlar böyle bir şey söz konusu değil, yaşanmadı. Herhalde benim Survivor'daki karakterimden dolayı öyle düşünüyor olabilirler. Benim o görüntüm Survivor finalimdeki görüntüm.
"DAHA DOĞMADI"
Tamamıyla benimle alakalı sıkıntı. Sağlık sorunu diyelim, nazar diyelim. Beni dövebilecek insan daha anasının karnından doğmadı.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.