Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - İzleyenlerin heyecanla beklediği ve çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşecek olan yarışma programı Survivor 2026 için geri sayım başladı.
Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak ilk ismin şarkıcı Bayhan olduğunu "Bayhan'a gönülden başarılar diliyorum" sözleriyle geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Acun Ilıcalı, ikinci ismin Keremcem olduğunu duyurmuştu.
Bu sene yarış Ünlüler - All Star olarak ekrana gelecek. Şimdiden iki kişinin belli olduğu yarışmayla ilgili Almeda Baylan'dan dikkat çeken paylaşım geldi.
Geçtiğimiz sezon yaşadığı kavga nedeniyle Survivor'dan diskalifiye olan Almeda, adeta 2026 için mesaj verdi. Instagram'dan peş peşe paylaşımlar yapan Almeda şu ifadeleri kullandı:
Survivor 2026'da yarışacak iki isim belli oldu! Üçüncü ismi ağzından mı kaçırdı? 'İnşallah şampiyon olur'
Bu uzun macera bana çok şey kattı sizlere minnettarım sizler de bana çok şey kattınız, beni çok desteklediniz hep arkamda oldunuz yaptığım hatalarla ve güzelliklerle hep benimle oldunuz.
Almişiniz sizi çok seviyor iyi ki benimlesiniz. Sınandığım bu güzel macera bir gece bir anlık kararla ve hayalle başladı ve ben de hayalimin peşinden koştum ve başardım belki birçok insanın beklemediği performansı gösterdim ilk senemde. Tarihin en iyilerinin arasında oldum doğal oluşumla, performansımla ve dik duruşumla.
Survivor Almeda, ilk kez açıkladı! İşte diskalifiye olayının perde arkası: Meğer yarışma başlamadan önce...
MACERA BİTMEDİ
Umarım sizlere layık olabilmişimdir. Ben ilk yılımda elimden gelen her şeyi yaptım ve bu macera burada bitmedi, bitmeyecek de. Survivor’ın bana bir kupa borcu var ve o kupayı sizler için alacağım. Hırsımı bilirsiniz istediğim her şeyi yapacağım dediysem yaparım ve bir gün hep birlikte o kupayı kaldıracağız. Ne zaman olur bilemem ama temennim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle umarım yakında kavuşuruz
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.