Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - 'Survivor 2026' yarışması için geri sayım başladı. Ocak ayında başlaması beklenen Survivor 2026 için kadrolar belli oldu. Bayhan, Keremcem, Serhan Onat, Dilan Çıtak, Selen Görgüzel, Mert Nobre, Meryem Boz, Seren Ay Çetin ünlüler takımında yarışacak isimler arasında.
Merakla beklenen yarışma programında Keremcem'in ismi herkesi şaşırtmıştı. Saba Tümer'in Youtube programına konuk olan Keremcem yarışmaya nasıl ikna olduğunu açıkladı.
Hakan Hatipoğlu ilk kez anlattı! 'Gözlerin ne güzel diyerek Gizem'i öptü'
O SES İÇİN ARADIĞINI SANMIŞ
Keremcem, "Telefon geldiği zaman şoke oldum. Acun Ilıcalı, 3 gün düşün dedi. Benim için de sert bir seçim olduğunun farkındaydı büyük ihtimalle. Çok güzel şeyler söyledi. Ben kendi içimde bu yaşımda bu denemenin tatlı geleceğine inandım. Sonra da başladık çalışmaya. Ben şey dedim aslında O Ses için arıyorsun diye düşündüm." ifadelerini kullandı.
Keremcem açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:
Ben bir sezonu tamamen seyrettim, başka Survivor seyretmedim açıkçası. Çok ilginç bir ortam. Orada kendimi görmesem evet demezdim. Orası kavga - gürültü yeri değil. Kendimi orada çok merak ediyorum.
Spor hep yaptım hayatım boyunca. Çok da hoşuma gitti yarışmaya hazırlanmak. Şimdi daha denge ve güç üzerine spor yapıyorum.
Hakan Hatipoğlu ilk kez anlattı! 'Gözlerin ne güzel diyerek Gizem'i öptü'
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.