Beşiktaşlım
Forum Üyesi
"Seyrettiğim En Yeteneksiz Kadro!"Duhuliye;"Ara transfer döneminde Beşiktaş'ı nasıl değerlendirirsiniz? Beşiktaş büyük takım refleksini kaybetti mi?"Emir Tamer;''Ben 50 yasına geldim. 40 yıldır Beşiktaş'ı seyrediyorum. Seyrettiğim en yeteneksiz kadro açık ara bu kadro. Bunun yanında tarihin en pahalı kadrosu da bu. Bir günde buraya gelinmedi. Beşiktaş son 5 senedir çok kötü bir planlamanın kurbanı oldu ve sürekli kan kaybetti. Hayatın kendisi gibi sporda da inişler çıkışlar olur. Biz 14 sene şampiyon olamadığımız zamanlar da yaşadık. Böyle dönemler olur, fakat bu zor dönemler Beşiktaş'ın büyüklüğünden birşey götürmez. Bunu iyi anlamak lazım. Ara transferin bitmesine daha 3 hafta var. Ben Sergen Yalçına güvenmek istiyorum. 5 yıllık carpık planlamayı kısa bir dönemde düzeltemezsiniz. Diğer yandan bu yönetim kurulunun bir çok soylemi ile eylemine baktığımda ben de ciddi tutarsızlıklar görüyorum, fakat su anda sabırla destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şimdi sukunet ile bekleme zamanı olmalı , önümüzdeki süreçin sezon sonuna kadar olumluya doğru gitmesini bekliyor ve umut ediyorum. Bütün duhuliye ekibi ve okuyucularına saygılarımı gönderiyorum.''duhuliye.com