Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Külüpten yapılan açıklamaFutbol A Takımımız, Trendyol Süper Lig'in on altıncı hafta maçında yarın (14 Aralık) saat 20.00’de Papara Park’ta Trabzonspor ile karşılaşacak.Siyah-beyazlılarımız, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Trabzon’a gitti.Asbaşkanlarımız Murat Kılıç ile Kaan Kasacı, Sayman ve Voleybol Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Çağatay Abraş, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Sarımermer ile Futbol A. Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Aydoğdu, takımımızla birlikte Trabzon’a gitti.Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, Trabzonspor maçı kamp kadrosuna 22 futbolcumuzu dahil etti:Mert GünokErsin DestanoğluEmre BilginGabriel PaulistaWilfred NdidiDemir Ege TıknazMilot RashicaSalih UçanTammy AbrahamOrkun KökçüFelix UduokhaiKartal K. YılmazVaclav CernyEl Bilal ToureNecip UysalTaylan BulutGökhan SazdağıRıdvan YılmazTiago DjaloDavid JurasekDevrim ŞahinEmirhan Topçuduhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..