• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz görevi bırakıyor: Rıza Çalımbay'a tepki

Linux

Forum Kurucusu
Admin
XSNKnpo7BEiw_icIHfUNww.jpg
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yeni dönemde göreve devam etmeyi düşünmediklerini açıkladı. "Yönetici arkadaşlarımızdan birçoğu artık devam etmeme yönünde kararlı. Benim şahsi fikrim ben de aslında devam etmek istemiyorum." dedi. Teknik direktör Rıza Çalımbay'a da tepki gösteren Otyakmaz,*"Sezonun 3'te 1'lik bölümü bitmişken Rıza hocanın ayrılacağını ifade etmesi bizi üzdü, çok hoşumuza giden bir açıklama olmadı." diye konuştu.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yeni dönemde göreve devam etmeyi düşünmediklerini açıkladı. Yönetim olarak bu sene son yıllarını yaşadıklarını belirten Otyakmaz, "3 yıllık süremiz bitiyor, yeni bir kongre yapmamız gerekecek ve bu sene yaşadığımız bir takım olaylar bizi çok yordu. Bu düşük bütçelerle, gelirlerin azaldığı dönemde ülkemizi Avrupa'da temsil etmek zorunda olduğumuzdan ve başarıya mutlaka ulaşmamız gerektiğinden biraz bütçe üzerinde transferler gerçekleştirdik. Böyle bir mücadele verirken içerde oynamış olduğumuz birkaç karşılaşmada alınan olumsuz sonuçlarda taraftarda da biraz tepki oluşturdu." diye konuştu. Bu tür tepkilere alışık olmadıklarını dile getiren Otyakmaz, şöyle devam etti: "Bizi gerçekten üzdü ve motivasyonumuzu düşürdü. Bundan sonraki dönemde de görev alıp almama konusunda bizi düşünmeye itti. Yönetici arkadaşlarımızdan birçoğu artık devam etmeme yönünde kararlı. Benim şahsi fikrim ben de aslında devam etmek istemiyorum çünkü gerçekten bazı maçlarda çok rahatsız olduk. Kulübümüzü ciddi bir yola koymadan gitmek doğru olmaz. Kısa süre içinde şehrimizin ileri gelenleriyle toplantı yapacağız. Haziran ayında en geç genel kurulu yapmamız gerekiyor. Bütün Sivas, Sivasspor'un, Sivas'ın en önemli markası olduğunu söylüyor. Bunu söylüyorlarsa arkasının dolması lazım. Çünkü biz artık kendi bilgi, beceri ve imkanlarımızla bu takımı devam ettirebilecek durumda değiliz. Kesinlikle destek gerekiyor. Bu desteği görmeden de tekrar bu riski alabileceğimizi pek düşünmüyorum açıkçası." "RIZA HOCANIN AYRILACAÐINI İFADE ETMESİ BİZİ ÜZDÜ" Otyakmaz, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın sezon sonunda görevden ayrılmak istediğine yönelik açıklamalarının kendilerini üzdüğünü ifade etti. Rıza hocanın hem arkadaşları hem de hemşerileri olduğunun altını çizen Otyakmaz, "Rıza hoca süre aldığı dönemde önemli başarılara imza attı. 3 yıldır bizi Avrupa'ya taşıyor. Bizim için gurur verici ancak Rıza hoca ile Sivasspor'u ayırmak lazım. Rıza hoca Türk futbolunda bir marka. Beşiktaş'ın efsanesi, Türk Milli Takım kaptanı ve başarılı bir antrenör. Hocamız bazı konularda bazı görüşlerini açıklıyor ama bu tamamıyla bizim düşüncelerimizi yansıtmıyor. Kamuoyunun Rıza hocanın açıklamaları olarak bunu yorumlamasını rica ediyorum." değerlendirmesinde bulundu. Rıza hocanın prensip gereği her sezon 1 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatan Otyakmaz, "Her dönem uzun süre çalışacağımızı biliyordum. 4 yıl uzun bir süre Türk futbolunda. Sezonun 3'te 1'lik bölümü bitmişken Rıza hocanın ayrılacağını ifade etmesi bizi üzdü, çok hoşumuza giden bir açıklama olmadı. Biraz durumu düzeltmeye çalıştı. Bu süreçte taraftarın ve futbolcuların morali bozulmuş olabilir. Camiamız orada bu ifadelerden dolayı sıkıntılı süreç yaşamış olabilir." ifadelerini kullandı. "SİVASSPOR'U ZOR GÜNLER BEKLİYOR" Otyakmaz, bir Anadolu kulübü olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmanın büyük onur ve başarı olduğunu dile getirdi. Kupada yarı final rövanşında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Otyakmaz, şöyle konuştu: "Geçen yıl bunu başardık. Bu sene de finale şu anda bir adım var. Geçtiğimiz yıl ekonomik şartlar çok kötüydü ama Türkiye Kupası'nı almış olmamız yurt dışı gelirleriyle bizim geçen seneki bütçemizi tamamlamamıza yardımcı olmuştu. Avrupa Kupaları'ndan getirisi Anadolu kulüpleri için çok önemli. Bunu başararak geçtiğimiz yıl bu açığı kapattık. Bu sene de maalesef aynı açık oluştu. Sivasspor'un geleceği için Türkiye Kupası'nın tekrar alınması lazım. Bu işin gururuyla beraber ekonomik büyük katkısı olacak yoksa Sivasspor'u zor günler bekliyor."

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.