Defne
Forum Üyesi
Meslektaşı Kenan İmirzaloğlu ile 2016 yılında Cunda Adası'nda gerçekleşen düğün ile hayatlarını birleştirmişti. 36 yaşındaki güzel, 2020'de Lalin'in doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Güzel oyuncu, Mayıs 2022'de ikinci kızı Leyla'yı kucağına almıştı.
"İLK GÖRDÜĞÜMDE ENERJİSİNE ÇARPILDIM"
Sinem Kobal, Maximum Uniq Box’da gerçekleşen ‘İbrahim Selim’le Bu Gece’nin konuğu oldu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla ilgili konuşan oyuncu, “Onu ilk gördüğümde enerjisiyle çarpıldım. Bence mesele evlilik değil, mesele hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığında... Ne kadar sevgi, saygı ve emek paylaştığınla ilgili... Sevgi ve emek varsa o yolda evlilik de güzel oluyor” dedi.
"ANNEMİ DAHA İYİ ANLIYORUM"
Sözlerine devam eden Kobal, şöyle konuştu:
Alıntı Metni
Lalin ve Leyla adında iki kızı bulunan oyuncu, “Evlat sahibi olmak annemi daha iyi anlamamı sağladı. Çok daha güçlü ve köklenmiş hissediyorum.
"KENAN ŞAHANE BİR BABA"
Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden Sinem Kobal, geçtiğimiz haziran ayında Sinem Kobal, ödül gecesinde görüntülenmişti. Kenan İmirzalıoğlu hakkında konuşan oyuncu, "O şahane bir baba. Çok şanslıyım. Ona da çok teşekkür ediyorum" diyerek eşine övgüler yağdırmıştı.
DÖRÜNCÜ BULUŞMADA AŞK!
Kenan İmirzalıoğlu ise katıldığı programda, eşi Sinem Kobal ile evliliğini anlatmıştı.
Alıntı Metni
Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun üstsüz spor pozunu paylaşınca gündem oldu
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.