Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Yılmaz Vural, kendisine sık sık “Neden yorumculuk yapmıyorsun?” diye sorulduğunu aktararak şu ifadeleri kullandı:“Bana diyorlar ki niye yorumculuk yapmıyorsun? Sergen’in durumuna düşmek istemem ki. Baba dedi ki ‘Rafa Silva’yı olsam almam, 31-32 yaşında adama bu kadar para verilir mi?’ Aynı yayında ‘Takımlar 10 kişiyle oynamayı bilmiyor, çalışmıyorlar’ dedi. Hep söylediklerinin tersi… Sonra dönüp o oyuncuların hocası oluyorsun.”Yorumculuk yapan teknik direktörlerin söylediklerinin kendi meslek hayatlarında sorun oluşturabileceğini vurgulayan Vural, “Eleştirdiğin adamın hocası oluyorsun. O çocuk artık sana ‘Buradan gitse de kurtulsak’ diye düşünmez mi? Pratiğin içinde kalmak istiyorsan yorumculuk riskli” dedi.Programda Ali Sunal tarafından Yılmaz Vural’a “Teknik direktörlük yapma mı diyorsun bana?” sorusu da yöneltildi. Tecrübeli teknik adam ise esprili bir dille, “Yapma abi, ben de yorumculuk yapmayayım, sen de teknik direktörlük yapma” karşılığını verdi.Yılmaz Vural'ın bu sözleri Sergen Yalçın'a yapılan bir kinaye olarak yorumlandı. duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..