Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Duhuliye; "Milli ara sonrası lige dönüyoruz ve Beşiktaş ligin önemli ekiplerinden Samsunspor ile karşılaşacak. Nasıl bir karşılaşma bizleri bekliyor?"Emre Tilev;''Beşiktaş Rafa kriziyle gidiyor Samsunspor mücadelesine. O yüzden Rafa krizini çözmeden oynanacak bir Samsunspor mücadelesinin yansımasının Beşiktaş üzerinde olumlu ya da olumsuz etkisi çok tartışılacaktır. Sergen Yalçın'ın kariyerini ve geleceğini belirleme açısından da Samsunspor maçı önemli. Samsunspor'un hem Avrupa kupalarında hem de Türkiye'de ortaya koyduğu performans, Emre Kılınç'ın son dönemde etkili oyunu keza yine Yüksel Yıldırım başkanın ortaya koymuş olduğu felsefeyle, getirmiş olduğu teknik adam bakış açısı ki, Markus Gisdol'dan bugüne çok farklı. O yüzden de burada çok zor maç olacağını söylemek mümkün. Ben kolay maç olacağını düşünmüyorum. Rafa Silva'nın ise bu mücadelede oynaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bel ağrılarının da fasa fiso'dan olduğu fikrindeyim. Bu benim fikrim...MR çekilmiş hiçbir şey olmamış. Bir şey olsa çıkardı. Rafa gitmek istiyorsa da tamam kardeşim "ver paranı" deyip güle deyip gönderilmesi gerektiğini düşünenlerdenim.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..