• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Sergen Yalçın'dan Şenol Güneş isyanı: Bize oyun oynadılar!

Broker

Moderatör
Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot açıkladı: "Sergen Yalçın, 'Bize oyun oynadılar. Bizimle görüşürken Aslında Şenol Güneş'le anlaşmışlar' diyor."

Beşiktaş'ta Valerien Ismael 'in yerine Şenol Güneş'in teknik direktörlüge gelmesinin ardından Sergen Yalçın'la ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Beşiktaş'ın futbol şubesinden sorumlu eski yöneticisi Celal Kolot, Sergen Yalçın'ın Şenol Güneş kararından sonra isyan ettiğini açıkladı.

Sergen Yalçın: Bize oyun oynadılar!

Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Kolot, şöyle konuştu: ''Sergen'le görüşüldü; kendisine 'bekleyin' dendi. Ama haber vermediler. Sergen Yalçın, 'Bize oyun oynadılar. Bizimle görüşürken Aslında Şenol Güneş'le anlaşmışlar' diyor."

Başkan Çebi, Şenol Güneş'i tercih etti

Emre Kocadağ'ın Sergen Yalçın ile görüştüğünü belirten Kolot, "Ben Beşiktaşlıyım; bana göre Sergen Yalçın'la yarım kalan hikâye tamamlanmalıydı. Ama Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'i istedi. Zaten başkan ile Sergen Yalçın'la yıldızı bir türlü barışmadı. Sergen aslında göreve tekrar gelmeyi arzu ediyordu'' dedi.

"Beşiktaş, TFF'den hızlı davrandı"

Celal Kolot, Şenol Güneş'in A Milli Takım için de görüşmeler yaptığını iddia ederek şunları söyledi: "Şenol Güneş Beşiktaş ile anlaşmadan önce TFF, A Milli Takım için görüşmelerini sürdürüyordu. Normalde Güneş, A Milli Takım Teknik Direktörü olacaktı. Beşiktaş hızlı davrandı."

"Sadece Ismael'in bedel ödemesi yetmez"

Beşiktaş'ın eski yöneticisi, Ahmet Nur Çebi'nin teknik direktör konusu ve etrafındaki 3 kişinin yanlış yönlendirmeleri dışında kulübü iyi yönettiğini söyledi. Kolot, "Ben başkana Valerien Ismael'in Beşiktaş'ı taşıyacak bir teknik direktör olmadığını söylemiştim. Kendisi bana yeni proje çerçevesinde Ismael'le çalışmak istediklerini söyledi. Ben kendisine 3.5-4 milyon aralığında Roger Scmidt'ten Nuno Espiroto Santos'a kadar pek çok teknik direktör önerdim. Başkan 'çok pahalı' dedi. Ismael'in Beşiktaş'a gelişi çok büyük bir şans... Geçmişinde Beşiktaş'a gelmesine sağlayacak hiçbir başarısı yok. Başkanın etrafında danışman olarak çalışan ve sportif direktör vb. kimse bedel ödemeli; sadece Ismael'in gönderilmesi yetmez'' dedi.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.