Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Cem Dizdar:“Bu ne olduğunu bilmediğimiz bir sorun. Bir türlü adı konulmadı. Kimisi ailevi sebep diyor. Ben duyuyorum; takımdan memnun değil, oynamamaktan memnun değil. Kendini iyi hissetmiyor. Kimisi ‘burada yalnız kaldı’ diyor.‘Rafa Silva Benfica’ya gidecek’ haberini okudum. Altında Brezilya eski Milli Takım Teknik Direktörü’nün adını Beşiktaş’ta yazmışlardı. Sergen Yalçın sonrası Tite geliyor, yardımcısı da belli falan diye yazılmış çizilmiş. Niye böyle biliyor musun? Bu, görüştüğü için değil; 4-5 tane transfer dediler ya… Beşiktaş tahtasını açınca menajer tabii doldurmaya başladı.Şimdi Tite’nin adı buraya geçti ya… Yakında krize girmiş bir takımdan Tite çıkarsa şaşmayın.Konulara böyle bakalım. Bu konuyu Beşiktaş çözemiyor. Çok net yani; bu konuyu çözemiyor. Çözmeye de niyeti var gibi davranmıyor. Çünkü çatışmanın nerede olduğu, sorunun nerede olduğunu hiçbirimiz bilmiyoruz. Çeşitli nedenler sayılıyor Rafa Silva’nın burada oynamak istemesi üzerine.Bu haberlerin hemen yanında denilmiş ki: Felix Uduokhai ‘Ocak’ta ben gideyim, beni rahat bırakın’ demiş. Bu da takım içindeki diğer huzursuzluk noktalarını gösteriyor. Bir süre sonra takımın hâl ve gidişinden, içerideki beşerî ilişkilerden memnun olmayan oyuncular… Oyuncularını farklı yerlerde istihdam etmek isteyen menajerlerden söz ediyor olacağız.Rafa Silva’nın neden Beşiktaş’ta oynamadığını aramızda bilen var mı? Yok, ben de dahil bilmiyorum. Çünkü Sergen Yalçın kimseyle konuşmuyormuş. Çok açık: Oynamak istemiyor. Tuttuğun anda antrenman zedeleniyor. Gelsin oynasın, takıma koyayım desen antrenman yapmış bir sürü oyuncunun huzuru kaçacak.Bu, Beşiktaş’ın büyük sorunu gibi görünüyor. Ancak bence Beşiktaş’ın büyük sorunu anlayış. Daha bu tarihten 3-5 transfer söz ediliyorsa orada dirlik düzeni inşa etmek mümkün olmaz.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..