Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ilgaz Çınar'ın değerlendirmeleri şu şekilde...Ilgaz Çınar: ''Ben de kendi kurmadığım bir takıma gitsem ve oradaki oyuncuları görsem, benim de beğenmeyeceğim oyuncu olacaktır da burada benim kişisel gustom değil ki söz konusu olarak. Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünmek zorundasınız ve Beşiktaş'ın bu kadar yüksek ücret verdiği bir oyuncu varsa ve bu oyuncu şöyle veyahut da böyle, ister beğenin ister beğenmeyin, sizi gole götürebilecek en yakın, kısa yolsa, masa üstünde hani o şeyler var ya, kısa yollar var ya, o zaman masa üstünü o kısa yola göre düzenlemek zorundasınız.Dosyaları mı, belgeleri mi, çöpleri mi, atıyorum mailleri mi, her şeyini o masa üstündeki kısa yola göre düzenlemek zorundasın. Belki o zaman o Rafa Silva'nın hoşuna gitmediğin özellikleri belki sonra hoşuna gitmeye başlayacak ona göre düzenlersen. Çünkü bu tarz oyuncular etrafında bazen takımı böyle kurmak zorundasınız.Yine geçen programda söylediğimin aynısını söyleyeceğim. Bugüne kadar belirli teknik direktörler Sergen Yalçın'ın arkasını dizayn ederek ondan verim almıştır. George Hagi'nin etrafını dizayn ederek verim alındığı gibi, Alex De Souza'nın etrafını dizayn ederek verim alındığı gibi.Siz de Rafa Silva'nın etrafını dizayn ederek verim almak zorundasınız. Sonra, niçin biliyor musun? Oyuncuyu beğenmeyip oynatmamakla bu oyuncuyu bir değere dönüştüremezsiniz. Zaten bu oyuncu ömrü hayatı boyunca bu kadar büyük istatistik yakalamış olmasına rağmen çok fazla kulüp ve hatta ülke değiştiren bir oyuncu da değil.Bu oyuncunun elinizde kalmaması adına, oynatmayarak oyuncunun sadece bir yıllık ücretini verirsin. Tabii kazanmanız mümkün değil. Oyuncuyu da kazanamadığın gibi, oyuncunun olası bir transferini de kapatıyorsun.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..