Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Benim Fenerbahçem'de Dzeko ile Tadic asla birlikte oynamaz ... İrfan Can, Osayi, Becao da benim takımımda banko oynar.İrfan Can Kahveci'nin kadro dışı bırakılmasının hemen ardından gündem Beşiktaş'a transferine döndü. Ancak Sergen Yalçın'ın Orkun Kökçü'nün (8 numara olarak isterse) ya da Fenerbahçe'den "1 ayda adam ederim" diyerek kiralattığı Cengiz Ünder'in üzerine (zaten sağ kanatta 4 kanat oyuncusu var: Cerny, Jota, Cengiz ve Rashica) bir de İrfan Can'ı alma durumu olabilir mi? Bunun cevabı yok.DZEKO VE TADIC'I TUTMUYORDUAncak zamanında Sergen Yalçın, İrfan Can için oldukça iddialı sözler söylemişti:- Benim Fenerbahçem'de Dzeko ile Tadic asla birlikte oynamaz ... İrfan Can, Osayi, Becao da benim takımımda banko oynar.İrfan Can Kahveci de Beşiktaş'ın hocasına olan hayranlığını şu şekilde dile getirdi:- Beni Sergen Yalçın'a benzetiyorlar. Sadece futbolumu da değil, tipimi de benzetiyorlar; özellikle kulaklarımı.DÜNYA KUPASINI İSTİYOR Fotospor haberde, İrfan Can için Dünya Kupası çok önemli. Kariyerinin belki de son çeyreğine (29 yaşına geldi) girilirken Fenerbahçe'de sezon sonuna kadar kadro dışı kalıp bunu riske atmak istemeyecek. Bu yüzden Ocak ayında önce yurt dışı (İtalya ya da İspanya) olmazsa Beşiktaş ve Trabzonspor şanslarını deneyecek. Bu yüzden Beşiktaş dedikoduları hiç de boş değil.HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..