Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ahmet Dursun:"Ben net söylüyorum yani; benim bildiklerim, duyduklarım öyle ikinci şahıslardan falan değil.Zaten aralarında bir problem olduğunu, Sergen Hoca ilk geldiği dönemlerde de söylemiştim.Hatırla, Kayserispor maçı var. Rafa hakkında zaten yorumculuk döneminde de bazı eleştirileri vardı.Zaten şu anda monte oldu, orada oynadı. Kayseri maçında mecburen oynatmak zorunda kaldı.Attığı goller ve gösterdiği performanstan dolayı mecburen oynattı ama yoksa çok hastası olduğu bir oyuncu değil.Zaten dikkat ettiysen her kötü gidişte Rafa Silva’nın performansından memnun olmadığını söylüyor.Sanki bu takımda tek başına Rafa ve Orkun varmış gibi davranılıyor. Hep o iki oyuncu üzerinden gidiliyor.Ama özellikle Rafa’nın beklentilerin altında performans gösterdiği konuşuluyor.Diğer taraftan baktığında kazandığın neredeyse bütün maçlarda başrolde olan tek oyuncu Rafa.Yani burada bir problemin olduğu zaten belli.O senin dediğin gibi, fitness’la alakalı bir anlaşması mı var bilmiyorum. Yazılı mıdır, sözlü müdür tam olarak bilmiyorum.Fitness salonuna girmiyormuş, sevmiyormuş.Bazı hocalar, “Bir oyuncuya ayrıcalık tanırsan diğerleri de ister” diyerek buna izin vermez.O oyuncuyu motive etmek, tekrar sahalara döndürmek, hocayla arasındaki diyaloğu düzeltmek gerçekten çok zor.Zaten Sergen Hoca da böyle bir şeye tepki gösterdiği için araları daha da bozuldu.Artık doğru dürüst diyalogları bile yok.Uzun lafın kısası, net söylüyorum:Sergen Hoca kalırsa Rafa gider; Rafa kalırsa Sergen Hoca gider."Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..