Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Övünç Özdem: ''Beşiktaş adında şöyle bir şey de var tabi, şimdi birkaç yıldır 2021 şampiyonluğundan bu yana Kasım'da artık Beşiktaş'ın ligi bırakması, başka odaklanmalara gitmesi, iç çekişmeler, yönetim, paralar nerede, hangi başkan gelsin, oyuncularla ilgili problem, teknik direktör gitsin kaosu var. Eğer Beşiktaş Galatasaray derbisini Ekim ayının ilk haftası üzerinde kaybederse, 4. sezon hatta 5. sezonda da yine aynı kaosu sürüklenebilir. Belki o kadar sert, o kadar kaotik olmayabilir. İçerideki problemler, yönetim değişmesi, tekrar hemen teknik direktör değiştirdiğinde kadar gitmeyebilir ama Beşiktaş tekrar Galatasaray'ı kaybettiği an, 'ben bu sezonda 2025-2026 sezonda lige havlu atıyorum' durumu ortaya koymuş olacak kendi adına. Bu ruh hali de var. Hoca da bunu basın toplantısından sonra söylemişti.Kaybettiğimiz anda iş başka yere gidecek. Kaybedildiği anda iş başka yere gideceğinin oyuncular da farkında, hoca da farkında. Bunun en büyük farkındalığının Sergen Yalçın'da olması da önemli. Diğer hocaların bu durumu üzerindeki çıkarımı ile Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta Ekim ayında ligin bitmesinin ne demek olduğunu, ondan sonra zamanın nasıl kötü geçecek olmasının farkındalığı aynı değil. Beşiktaş'ta o ruh hali de vardır.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..