Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Duhuliye; "Samsunspor maçı ile yüksek sesle ‘Yönetim istifa’ sloganları yükseldi ve siz, ‘Serdar Bilgili 200 milyon dolarla geliyor’ dediniz. Serdar Bilgili'nin ‘Benim başkanlık gibi bir niyetim yok’ dediği söyleniyor. Serdar Bilgili olayı ve Beşiktaş gündemine dair neler söylemek istersiniz?"Celal Kolot; Öncelikle Beşiktaş dünkü maça ağır baskı altında çıktı. Rafa Silva olayı Ümraniye'yi bayağı sarsmış. Bu işi daha önce kökünden halletmesi lazımdı başkanın.Uzadıkça zararı çok oluyor.Futbolcuların baskı altında olduğunu, normal hareketlerini bile yapamıyor oluşu; topu ayağına dolamaları, en basit pasları “hata yapacağım” diye verememeleri, Beşiktaş futbol takımının nasıl bir stres altında maça çıktığını anlatıyor. Kafaları rahat değiller, yoksa dünkü maçta iyi niyetleri ve mücadeleleri yerindeydi bence. Bu takımı toparlamak çok kolay değil…“Serdar Bilgili başkan geliyor” dedim ama hemen değil; belki mayıs veya 1 sene içinde...Ne zaman seçim kararı alınırsa, aldığım duyumlar ve gözlemim bana bunu gösterdi ve ben de açıkladım.Serdar Bilgili Başkan Amerika'da olduğu için beni ertesi gün öğleden sonra aradı, “Yaktın beni” dedi! Ben de “Başkanlığının fitilini ateşledim” dedim. Karşılıklı gülüştük. Bana da “Yok öyle bir şey” dedi ama bana göre niyetli... Zamanla her şeyi göreceğiz...duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..