Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Neo Spor'da katıldığı programda konuşan spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, eski Beşiktaş başkanlarından Serdar Bilgili ile yaptığı görüşmede, Bilgili’nin yeniden başkanlığa aday olacağı iddialarına yanıt verdiğini aktardı.Serdar Ali Çelikler, Dünya Gazetesi’nin ofisinde Umut Güner ile sohbet ettiği sırada Serdar Bilgili’nin de kendilerine katıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş’ın sosyal medyasında ‘Serdar Bilgili aday olabilir’ deniyor. Ben bunu kendisine direkt sordum. Serdar Bey, ‘Benim ne böyle bir durumum var, ne böyle bir talebim var, ne böyle bir vaktim var. Çok işim var’ dedi.”“Beşiktaş’ın 150-200 milyon dolara ihtiyacı var”Serdar Ali Çelikler, sohbet sırasında Serdar Bilgili’nin kulübün finansal yapısına dair önerilerde bulunduğunu aktardı:“Bilgili, Beşiktaş’ın toparlanması için 150 milyon dolar ya da 150 milyon euro civarında bir gelire ihtiyacı olduğunu, bunun ancak sermaye artırımıyla mümkün olduğunu söyledi.”Serdar Bilgili’nin, Beşiktaşlı iş insanlarının bir araya gelerek fon oluşturması gerektiğini anlattığı kaydedildi:“Ben, Umut Güner, Tuncay Özilhan, Hüsnü Özyeğin, Cemil Kazancı gibi Beşiktaşlı iş adamlarının bir araya gelip fon kurması gerektiğini söyledi. Yatırımcıdan da ek kaynak toplanarak 150-200 milyon dolar elde edilmesi gerektiğini ifade etti.”“Fon, Futbol AŞ’ye devredilecek, borçlar kapatılacak”Serdar Bilgili’nin önerisine göre toplanacak kaynağın şirketleşme yoluyla kulübe aktarılacağını belirten Çelikler, şu ifadeleri aktardı:“Sermaye artırımı yapılacak, fon kurulacak, bu fon AŞ’ye devredecek ve gelen parayla Beşiktaş’ın borçları kapatılacak. Kısa vadeli toparlanma ancak böyle olur dedi.”“Başkanlık düşüncesi kesinlikle yok”Serdar Ali Çelikler, hem Serdar Bilgili hem de Umut Güner’in başkanlık iddialarını net şekilde reddettiklerini söyledi:“Başkanlıkla ilgili en ufak düşüncesi yok. Geçen hafta Emre Kocadağ’a da sormuştuk, ‘Olursa adayım’ ifadesi geçmişti. Serdar Bilgili’ye sorduk, kesinlikle böyle bir düşüncesi olmadığını söyledi. Aynı şekilde Umut Güner de ‘yok’ dedi.”Serdar Ali Çelikler, görüşmede konuşulanları izin alarak paylaştığını belirtti.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..