Beşiktaşlım
Forum Üyesi
29 Ekim 1923’te Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan oturumda “Türkiye Devletinin Yönetim Biçimi Cumhuriyettir” maddesi oy birliği ile kabul edilmiştir. Bu vesile ile bugün 102. yıl dönümünde Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir gurur ile kutluyoruz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde “fikri hür, vicdanı hür” nesiller, “zeki, çevik ve ahlaklı” sporcular yetiştirmek için Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak misyonumuzun farkında, emanetin sorumluluğunun bilincindeyiz.122 yıllık tarihimizle ülkemizin ilk, Avrupa’nın köklü kulüplerinden birisi olarak; en büyük Beşiktaşlı Atatürk’ün Akaretler 76 numarada tutuşturduğu Cumhuriyet ve devrim ateşi, ilelebet yolumuza ışık tutacaktır.Ülkemizin geleceğini 102 yıldır aydınlatan Cumhuriyetimizin, ilelebet payidar kalacağına yürekten inanıyor, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını rahmetle saygıyla anıyorum.Büyük Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.Serdal AdalıBeşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanıduhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..