Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş Serdal Adalı, Dokuz Eylül Üniversitesi ile İş Birliği ve Pilot Takım Protokolü imza töreninde konuştu.İşte Serdal Adalı'nın açıklamaları...Serdal Adalı: "Beşiktaş'ın sahadaki emeğinin, sübjektif yorumlarla gölgelenmesi kabul edebileceğimiz bir durum değildir. Bizim isyanımız bir ayrıcalık talebi değil, sadece adalet ve standart arayışıdır. Hakem kararlarındaki standart sapmaların minimize edilmesi şarttır. Bu nedenle 'Yabancı VAR Hakemi' talebimiz; duygusal bir refleks değil, sistemin güvenilirliğini sağlamak adına rasyonel bir gerekliliktir. Sahadaki sonucu, VAR odasındaki yorumlar değil, sporcuların performansı belirlemelidir."Serdal Adalı: "Avrupa'da bir ilki gerçekleştirerek, bir spor kulübü ile bir üniversitenin en kapsamlı iş birliğini hayata geçirdik. Beşiktaş olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Kooperatifi ile el ele vererek İzmir'de dev bir altyapı hamlesini başlattık ve Geleceğin Kartallarını Yetiştirme projemizi hayata geçiriyoruz.""SİNİR UÇLARIYLA OYNUYORLAR"Serdal Adalı: "Sorunun temel noktası TFF yönetim kurulu değil. Sorun Merkez Hakem Kurulunun yapısında. TFF görüşmemde bana lazım olan MHK başkanıydı. Ferhat Gündoğdu'nun hakemlere sözünün geçtiğine inanmıyorum. Her maça gerekirse hakem getirteceğim. VAR için yabancı eğitimciler var. 1,5 sene süren eğitim mi olur? Yerli hakeme karşı değilim genç Türk hakemler gelip bu hatayı yapsa amenna ama bu şekilde olmaz. Geçen sezondan bu yana üç camianın sinir uçları ile oynayan bir MHK var. Açın bakın Beşiktaş, Trabzonspor ve Rizespor özelinde dönen bir oyun var. Bizim sinir uçlarımızla oynuyorlar."Serdal Adalı: "Ferhat Gündoğdu'nun hakemlere sözünün geçtiğine inanmıyorum."Serdal Adalı: "Sahadaki, sonucu VAR odasındaki yorumlar değil, sporcuların performansı belirlemelidir. Beşiktaş'ın nezaketi, haksızlıkları kabullenmiş olarak algılanmamalıdır! Beşiktaş'ın haklarını hukuk ve bilim çerçevesinde haklılıkla savunmaya devam edeceğiz."ERNEST MUÇI KONUSUSerdal Adalı: "Muçi'nin şartları mukavelesinde yazıyor. Mukavele gerçekleşirse, transferi gerçekleşir. Mukavelesinin haricinde herhangi bir alternatifi yok."BİLET FİYATLARISerdal Adalı: "Şu anda sezon başında başlayan fiyatlardan %30 aşağıda biletler. Çok isterim gençlere bedava olmasını ama olmuyor işte."DİKİLİTAŞ PROJESİ VE SANCAKTEPE TESİSLERİSerdal Adalı: "İstanbul Sancaktepe'de toplam 21 dönüm arsa üzerinde 2 farklı tesisi de Beşiktaşımıza kazandırmıştık. Bu tesislerimiz, altyapı faaliyetlerinde bizlere önemli avantajlar sağlayacak. Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan bu projemizin de kurdelesini çok yakında hep birlikte keseceğiz. Durmuyoruz, hız kesmiyoruz. Yine bunlara benzer şekilde, diğer bir projemiz olan; Akatlar'daki Çok Amaçlı Spor Tesislerimizi de yeni kapasite alanları ile büyütüyoruz. O projemizin mimari ve mühendislik uygulama ihalesine de önümüzdeki hafta start veriyoruz. Bunların yanı sıra; kulübümüzün ekonomik geleceği için de yatırımlarımız ve planlamalarımız devam ediyor. Bunlardan bir diğeri Dikilitaş Projesi. Dikilitaş'taki arazimiz üzerine inşa etmeye hazırlandığımız bu yatırım, sadece bir inşaat projesi değil, Beşiktaş'ın ekonomik bağımsızlığına atacağımız en sağlam temeldir. Emlak Konut protokolüyle hayata geçireceğimiz bu proje ile kulübümüzün yıllardır belini büken borç yükünü tamamen sıfırlayacağız. Bu sayede altyapıya, bilime ve spora daha fazla kaynak yaratan bir Beşiktaş inşa etmenin çabası içerisindeyiz."PİLOT TAKIM KURULACAKBeşiktaş ve Dokuz Eylül Üniversitesi, spor alanında işbirliği protokolü imzaladı. Beşiktaş, protokol kapsamında üniversite tesislerini kullanacak ve pilot takım kurulacak.Beşiktaş JK, ülkemizin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biri olan Dokuz Eylül Üniversitesi ile iş birliği ve pilot takım protokolü imzaladı.İş birliği ve pilot takım protokolünün imza töreni; Beşiktaş JK Başkanı Serdal Adalı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz’ın katılımlarıyla Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.İmzalanan protokol doğrultusunda, Beşiktaş JK Spor Okulları, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne ait Buca Dokuzçeşmeler Spor Salonu, Buca Merkez Yerleşke Futbol Sahası ve Narlıdere Spor Salonu’nda 4-14 yaş arasındaki çocuklara; futbol, basketbol, voleybol ve jimnastik branşlarında teorik ve pratik eğitim verecek. Yetenekli sporcular, pilot takım Dokuz Eylül Üniversitesi SK’da lisanslı oyuncu olarak ardından Beşiktaş Akademisi’ne kazandırılacak.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..