OqaN
Forum Üyesi
"YA HERRÜ, YA MERRÜ" "Şenol Güneş 'ya herrü ya merrü' dedi. Çift forvetle çıkıp farklı bir şey yapmak istedi. Ona rağmen Beşiktaş çok pozisyona giremedi." "JESUS GİBİ YAPTI" "Bu kadar demoralize bir takımın gümbür gümbür oynamasını beklemiyorum tabii ki ama baskı anlamında istekli göründü Beşiktaş. Bugün Şenol Güneş'in kurduğu formasyon, geçen sezon Jesus'un Fenerbahçe'de denediği taktiğe benziyor." "BURAK YILMAZ DEVREYE GİRMİŞ" Rıdvan Dilmen: "Şenol Güneş, ikinci golden sonra şampiyon olmuş gibi sevindi. Burak Yılmaz'ın da devreye girdiğini görüyorum ki ben ondan bu tarz şeyler bekliyorum." "GALATASARAY MAÇI FİNAL OLABİLİR" "Milli aradan sonra Beşiktaş, Galatasaray derbisi ile başlıyor. Final maçı olabilir Beşiktaş için. Beşiktaşlı gençler serzenişlerde bulunuyor haklı olarak. Bana kalırsa Şenol Güneş de oyuncular da hatalı çünkü potansiyeli gösteremiyorlar. Benim Beşiktaş'tan beklediklerimin yüzde 50'si bile değil bu görüntü." "KULÜBE ZARAR VERİYOR" "Beşiktaş, Türkiye'nin en eski kulübü. Taraftarlar serzenişinde haklı ama bu tepkinin zararı kime? Beşiktaş'a. Şu anda takım tamamlanmış durumda o yüzden bu kadar tepkinin bir yararı olmaz." "BUNA HAKLARI YOK" "Her şeye rağmen Beşiktaş takımının ve oyuncularının bu şekilde oynamaya hakkı yok. Sayın başkan Ahmet Nur Çebi'nin de bazı açıklamaları var, bence gerek yok öyle açıklamalara." "ACAYİP İŞLER YAPIYOR" "Beşiktaş'ın bir oyuncusu var; Aboubakar. Acayip acayip işler yapıyor sonra da Messi golü atıyor. Ancak aldığı 5 topun da 4'ünü kaybediyor. Hiç ortası yok Aboubakar'ın." Duhuliye.com