• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Senede 300 milyon TL alan bir adamı görmezden gelme lüksü yoktur Beşiktaş'ın

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Kitabın ortasından bodoslama yazıyorum. Kül elenmeden, katışıksız... Cengiz'in ve Jota'nın sakat olduğu bir haftada Rafa'yı Trabzon'a götürmemek, Beşiktaş'a yeteri kadar önem vermemektir...Rafa idmanlara çıkıyor, niye maça çıkmıyor? Sergen Yalçın, Rafa'yla hocalarının konuştuğunu ama "hazır değilim" cevabını aldıklarını söyledi...Niye sen değil de hocalar, sevgili Sergen Yalçın? Sen niye konuşmuyorsun? Yanağından iki makas alıp iki güzel lafla gönlünü alsan ne olur?Beşiktaş bu adama senelik 300 milyon TL ödüyor... Ve biz bu adama "oynar mısın" diye soruyor muyuz? Normali nedir? "Oynamıyorum" mu dedi? Adaleti kadro dışı mıdır?Ne demek "oynamıyorum"? Sonra yönetim, bu kadar önemli bir olayı niye Sergen Yalçın üzerinden çözmeye çalışır ki? Çağır ikisini, kes raconu...Şimdi Cengiz ve Jota'nın yokluğuna kırmızı cezalısı El Bilal de katıldı... Bu hafta Rize maçında yine mi hazır olmayacak Rafa Silva? Bu yoklukta??????Senede üç yüz milyon alan adamı görmezden gelme lüksü yoktur Beşiktaş'ın... Disiplinsizlik varsa kadro dışı bırakın... Yoksa saha içine getirin...Gayrısında tilkinin kuyrukları birbirine çarpar. Benden söylemesi....Muçi'ye hakkımı helal etmiyorumMuçi'yi bu kadro için yetersiz bulduğunu açıkladı daha dün Sergen Yalçın... Kendi görüşüdür, eyvallah da... Muçi için söylenen sözlerin arasında "10 milyon euro etmez" lafına katılırım, o kadar... Gönderilmesi hatadır... Bu bir...İki; hadi hoca istedi, yönetim de gönderdi. İyi. İyi de abiler, bu futbolcuya kendisine haksızlık yapıldığını; yedek kaldığı maçlarda kulübedeki suratının sirke yaptığından biliyoruz...Gittiği yerde sana hırs yapacağı belli. Niye kontratına Beşiktaş'a karşı oynayamaz maddesi koymazsın?Üç; Muçi bana beş tane gol atsın, ağzımı açarsam namerdim. Ama elini kolunu devamlı tribünlere kaldırıp "hadi bağırın" diye gaza getirmeye çalışmasını kabul etmem mümkün değil.Çık, köküne kadar oyna, hiç sıkıntı yok; ama bu hareketler yakışmadı. Ekmek yediğin, beraber top oynadığın arkadaşlarının olduğu bir ortamda resmen düşmanlık yapan bu vatandaşı kınıyorum.İnsanda etik değerler olur, vicdan olur, ahlak olur. Bu Muçi'ye hakkımı helal etmiyorum...Bu hakemler Beşiktaş maçına verildiği gün camia ayağa kalkmalı, yönetim itiraz etmelidir...G.Saray maçında Osimhen'in Emirhan'a yaptıklarını bizim gibi seyreden Yasin Kol'a, Geçen hafta Antep maçında ofsayt çizgisi çekildiğinde ofsaytı tanımayan, Jota'ya yapılan karateye ölü çıkmadığından penaltı vermeyen Halil Meler'e, Bu hafta sonu Trabzon'da daha maçın başında, birinci dakikada takımın en savaşçısı Emirhan'a yıldırma sarısı veren, El Bilal'in adımlarını ayarlayamamasından rakibinin ayağına basmasını kırmızı olarak yorumlayan Ali Şansalan'a, Beşiktaş maçlarına verildiği gün itiraz etmezseniz, bunlar daha iyi günlerimiz olarak tarihe geçer...13 puan fark olduktan sonra "sabrımızı zorlamasınlar" lafının karşılık bulduğu yer yok... Yüce Beşiktaş'ın varlığını hissettirecek hareket ve eylem dizisi, Divan Kurulu'yla ortak çalışarak hayata geçirilmelidir...Sayın Çebi'nin savaş açtığı hiçbir hakem maçlarımıza verilmemelidir... İş, tabiatın kanunu olarak vuku bulmaktadır... Ve bu da acayip şekilde endişe vericidir...Alen Markaryan / AkşamHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.