Beşiktaşlım
Forum Üyesi
La Liga ekibi Villarreal’de forma giyen Santi Comesaña, adının Beşiktaş’la anılmasıyla ilgili İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. Marca’ya konuşan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, siyah-beyazlıların ilgisinden haberi olmadığını belirterek, şu an için takımından ayrılmayı düşünmediğini söyledi.Comesaña, Beşiktaş sorusuna, “Doğrusu Beşiktaş'ın ilgisiyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum, sizden öğreniyorum. Ama şu anda Villarreal'den ayrılmayı düşünmüyorum,” ifadeleriyle yanıt verdi.Tecrübeli futbolcu, geleceğe dair kapıları tamamen kapatmasa da önceliğinin Villarreal olduğunu vurguladı:“Futbolda ne olacağını asla bilemezsin ama burada çok rahatım, bu anın ve bu sezonun tadını çıkarıyorum.”Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Beşiktaş’ın, İspanyol oyuncu için devre arasında hamle yapabileceği öne sürülürken, Comesaña’nın bu açıklamaları transfer sürecinin seyrine dair soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Siyah-beyazlı cephenin ilerleyen dönemde oyuncu ve kulübüyle resmi temas kurup kurmayacağı merak ediliyor.Duhuliye.com/dış basınHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..