Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Benim için sorun yok iyi oynamayabilirsin büyük ve güçlü bir takımsan o şekilde de kazanabilirsin. Renkli rakiplerimiz hep iyi oynayarak mı kazanıyor ki zaten..Ama sorunu başka bu takımın. Bu takım sahada yürüyor pardon yürümüyor bile.. Sadece işte görüneyim de laf olmasın diye sahaya çıkmış futbolcular grubu var oratada. Kendileri orada ruhları ve enerjileri başka yerde idi. O yüzden yaslandılar arkaya, verdiler topu Konya’ya bitirdiler maçı. O korner ve onlar için şansız gol olmasa dünkü maç 5 gün oynansa 0-0 biterdi sanki. Ben böyle bir görüntüyü ligin bu haftasında hiç mi hiç beklemezdim. Net bir şekilde futbolcu grubunun Sergen Yalçın’a olan tepkilerini futbol topuna ve oyununa tepkisiz kalarak gösteriyorlar. Futbolcular ile teknik heyet arasında (buna yeni ortak Serkan Reçber de dahil) dev bir uçurum var. Kamplarda, antremanlarda, yemeklerde futbolcu teknik heyet konuşması, sosyalleşmesi olduğunu düşünmüyorum. Oluyor ise bile bir kaç oyuncudan yüz bulup yanlarına gidebiliyorlar onların izin verdikleri kadar laf edebiliyordur bu teknik heyet.. O kadar arkalarından atıp tutarsan, basına kendini aklamak için demeç verirsen izin istersin futbolcu ile konuşmak için ya da ego yapar kendin konuşmazsın sanki konuşabileceksin gibi de hava atarsın..Hatta oyuncular arasında da arkadaşlık bağlarının hiç olmadığına eminim ama ispat edemem. Kimin suçu tüm bunlar? Yukarıda belirttiğim gibi bu benim kadrom değilden başlayıp dün Serkan Reçber ile 3 transfer döenminde çözerize gelen bir süreç var hocanın ağzından dinlediğimiz. Yahu her gelen hoca 3 transfer dönemi diyor. GİO, Ole şimdi de SY. Kimse kusura bakmasın da el insaf. Yahu rakiplerinde senin kadronda aman olsun diye yanıp tutuşacağın 3 tane oyuncu var. Sanchez, Torreira ve Osimhen. Bunlar da tek bir takım da toplanmış onlarla da geçen hafta oynadık gördük ne hallere düştüklerini. Bu yüzden hocanın kadrom kötü ağlamalarını ben yemem demiştim geçen yazımda. Kadron kötü falan değil hoca. Sen daha oyuncunun statüsünü bilmiyor neden kazandığımızda Taylan’ı sormuyorsunuz diyensin. 10 tane eksik mi olur diye ağlıyorsun gidip o 2 maçı da 4-0, 2-0 alıyorsun. Kendi kadronun farkında değilsin. Futbolcu grubu az bile yapıyor bu teknik heyete. Abraham, Ndidi, Orkun, Rafa, Bilal, Cerny, Cengiz, Djalo, Emirhan, Paulista, Jota, Jurasek, Rıdvan yahu bu insanlar futbolcudur ha, hatta gayet iyi futbolcudur. Son geldikleri takımlara, daha önce oynadıkları takımlara falan bakarsan anlarsın Sergen hoca. Senin yerinde olmak isteyecek ve senin bu yaptığın açıklamalara acı acı gülecek kaç hoca vardır biliyorsundur herhalde. İddia ediyorum bu takıma 2020-21 deki gibi hava katsın hoca bu takımı kimse kolay kolay yenemez. Ama ne yazık ki saçma sapan konuşup oyuncuların kanını emmekten başka bir şey yapmıyor şu anda Beşiktaş teknik direktörü.. Oyuncusun sahadaki suratından, enerjisinden, ruhundan hiç mi utanmıyor bu teknik heyet? Oyuncu kazansa da kaybetse de maçtan sonra hocalarının çıkıp bu benim kadrom değil ki bana ne diyeceği fikri ile çıkıyor maça. Yahu hangimiz patronumuzun ya da müdürümüzün bu çalışanları ben işe almadım gösterdikleri performanstan sorumlu değilim demesini isteriz? Ne hissederiz? Onun bulunduğu ortamda bulunmayı onun için çabalamayı ona kazandırmayı ister miyiz? Ama suç hoca da falan değil. Suç kapısına gidip yalvaran başkanda. Aman hocam canım hocam diyen yönetim üyelerinde. Sergen hocam benimle 2 futbol muhabbeti yapsın diye ölüp biten birinci derece akrabalarda. Yahu biraz dik durun. Çalışanınız kurduğunuz milyonlarca euroluk kadroya bok atıp içten içe eritiyor. Seçim zamanı çaka satıp Almanya’dan scout getiriyorum diye pazarcı gibi bağırıp kongre üyelerine pazarladığınız adamları beğenmeyip arkadaşımla transfere yön vereceğim diyor. Ey yönetim hiç mi duruşunuz yok? Bu kadar mı muhtaçsınız 1 kişiye? Beşiktaş kulubü hanginizin malı söyleyin de biz de bilelim. Her iki tarafa da benim lafım..Beşiktaş kulübüne bir şey olmaz 3 başkan daha gider 5 hoca daha gelir boş verin çok da kafanıza takmayın bu işleri biz taraftarız bekleriz. Ama siz beklemeyin ya işinizi doğru dürüst bu kulübe yaraşır şekilde yapın ya da gerekeni.Bülent Bilirgen / duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..